Много силни думи! И въздействащи! Накараха ме да се замисля и за малките неща в живота. Не че не се радвам и на най-малкото, но понякога улисана в грижите забравям колко е ценен живота! Не бива да пропиляваме нито миг от него, защото той е кратък. А писмото го разпечатах и ще го дам на приятелки. Та като сме на тази тема, искате ли още нещо? Аз си го чета всеки ден и ми става по-леко. Дано да Ви хареса и на Вас. В оригинал е много по-хубаво, защото всяко изречение излиза на прекрасен фон на цветя, но нямам възможност да го предоставя в оригиналния му вариант. Ето:
ПОМНИ 5-ТЕ ПРОСТИ ПРАВИЛА НА ЩАСТВИЕТО:
1. ОСВОБОДИ СЪРЦЕТО СИ ОТ ОМРАЗА
2. ОСВОБОДИ УМА СИ ОТ ТРЕВОГИ
3. ЖИВЕЙ ПРОСТО
4. ДАВАЙ ПОВЕЧЕ
5. ИЗИСКВАЙ ПО-МАЛКО, ОЧАКВАЙ ЧУДЕСА В ЖИВОТА
И още:
- Никой не може да се върне назад и да започне на чисто
- Всеки може да започне от сега и да направи чисто нов край...
- Бог не е обещал дни без болка, смях без мъка, слънце без дъжд, но Той обеща сила за деня, утеха за сълзите и светлина по пътя
- Разочарованията са като препятствия на пътя... забавят те малко, но след това се наслаждаваш на гладкия път
- Не стой на препятствията твърде дълго
- Продължавай напред!
- Когато не се чувстваш добре, защото не си получил това, което искаш, просто се стегни и бъди щастлив, защото Бог е измислил нещо по-добро за теб... /това ми е любимото/
- Когато нещо ти се случи...добро или лошо, помисли какво значи.
- Събитията от живота имат за цел да те научат как да се смееш повече или да не плачеш много.
- Не можеш да накараш някой да те обича.
- Всичко, което можеш да направиш, е да бъдеш някой, който може да бъде обичан, а за другия остава да те оцени.
- По-добре е да загубиш гордостта си заради човека, когото обичаш, отколкото да загубиш този, когото обичаш заради гордост.
- Прекарваме прекалено много време в търсене на точния човек, когото да обичаме или в откриването на грешките на тези, които вече обичаме, когато вместо това би трябвало да усъвършенстваме любовта, която даряваме.
- Никога не изоставяй стар приятел.
- Никога няма да намериш някой, който да го замести.
- Приятелството е като виното, става по-добро с времето
Пожелавам Ви Бог да е измислил нещо хубаво за всички Вас!!!