0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ДАЛИ СА ЛОШИ НОВИНИ ИЛИ ПАК ГРЕШКА
« Отговор #20 -: Февруари 05, 2007, 09:54:37 am »
Uscho, мерси за предложението за лекар. Тъкмо започвам издирването на такъв. Тази докторка не е специалист по стерилитет. Името и е познато на повечето тук и в този форум имаше доста отдавна спец. тема да не се ходи при нея. Тя ми лекува възпаление на яйчник и си викам,че какво толкова една фоликулометрия нека отида при нея да ме види. Съжалявам разбира се за посещенията си. Вече се отърсих от стреса. Спрях и да мисля,че може да е имало овулация, и тя да е недовидяла, грешно преценила и т.н.
Сега няма да правим опити около 5,6 месеца, т.к мъжът ми заминава в чужбина. Ще гледам да оползотворя този период с намирането на "моя лекар" и съответни изследвания ако се наложи.
И да е имало и да е нямало овулация едва ли ще разбера някога, но просто след нещата, които тя ми наприказва и стреса, който претърпях и да е имало ову едва ли нещо се е получило.
Забравям този месец, примирявам се отново с неуспеха и мисля само за напред!!
*

милена

« Отговор #21 -: Май 15, 2007, 15:55:43 pm »
леле хора ако можете ми помогнете.Днес ходих на лекар.Закъснева ми вече 17 ден , гледаха ме на видеозона и нищо няма плод и ми исписаха Дуфастон за да ми предизвика цикъла.За първи път имам подобен проблем.Винаги ми е идвало на 30 ден ,а сега просто не идва.Много ме е страх и незнам какво да правя.Изписаха ми го това лекарство по 3 по 2 таблетки на ден за три дни. : :oops: много ме е страх и незнам какво става
*
« Отговор #22 -: Май 15, 2007, 16:09:51 pm »
милена спокойно ;)

Този месец на мен ми закъснява много повече отколкото на теб :) Това се случи и на опчти всичките ми приятелки и познати. Явно е заради скапаното време.

Ако няма бременност от дуфастона трябва да ти дойде.
Ако има бременност дуфастона ще помогне на ембриона да се закрепи.

Пий си дуфастона и изчакай!

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #23 -: Май 15, 2007, 19:23:07 pm »
милена, направи си кръвен тест за бременност преди да пиеш каквото и да е.
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #24 -: Май 15, 2007, 19:47:25 pm »
Изцяло подкрепям казаното от Lan. Не е хубаво да се избързва с лекарства, особено, когато не си сигурна в това какво точно са гледали и "видели". Стискам ти палци всичко да е ок!

« Отговор #25 -: Май 15, 2007, 19:56:58 pm »
Момичета, дуфастона ще помогне и в двата случая, и ако има бременност, и ако няма.

Пий си дуфастона и изчакай!
:good_post:

lb2f
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #26 -: Май 17, 2007, 10:33:33 am »
Милена и аз 3-4 цикъла имах същия проблем. Най-лошото (за матката си), което можеш да направиш, според мен, е просто да изчакаш още една две седмици в чудене какво да правиш.
На мен ми изписаха дуфастон и то по 3 пъти на ден по едно и така докато изпия 20-те хапчета. Дуфастона няма да ти навреди ако си бременна.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.