0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: нетърпението след закъснението
« Отговор #20 -: Май 13, 2007, 19:01:29 pm »
KISSSKA, съжалявам!  :bighug:

*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #21 -: Май 13, 2007, 19:12:27 pm »
Пък и секса никога не е излишен!
На мен ми го бяха забранили... и сигурно затова избягвам такива категорични изказвания!
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #22 -: Май 13, 2007, 19:48:18 pm »
Явно при теб е имало причини за това, Тамара.  :)
*
« Отговор #23 -: Май 14, 2007, 10:49:22 am »
Но няма да се отчайвам,продължаваме с опитите.

Съжалявам мила  :bighug:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #24 -: Май 14, 2007, 14:01:35 pm »
И все пак не можах да разбера каква е причината да ми закъснее чак толкова много време.По принцип ми е редовен цикъла-на 32 дена ми е.Никога не ми закъснява толкова,да подрани може, но да закъснее не ми се беше случвало и то толкова много.
Някои има ли представа от какво може да се получи така?11 дена никак не са малко.
*
« Отговор #25 -: Май 18, 2007, 09:03:46 am »
KISSSKA. правила ли си някакви хормонални изследвания? Може проблема да е хормоните, затова да ти закъснява толкова. Може да бъде и от някакъв стрес, отново се оказва влияние на хормоните, по точно на пролактина. Мисля, че той е в основата. Преди 2г.и половина ми закъсня няколко дена (не помня колко) и после като ми дойде - 40 дена не спира. то не бяха инжекции, хапчета. Накрая излезна пролактина, пих го малко и след 5 м.забременях... За съжаление трябваше да го махнем - не бяхме готови. Сега се готови, обаче нещо не ще да стане и пак от пролактина. Така че, ако не си правила изследвания, направи ги! Дано всичко да е наред! Успех с бебеправенето!
« Отговор #26 -: Май 18, 2007, 10:37:21 am »
И аз съм така, няправо нямам търпение да дойде времето на "проверката". Още няколко дни и ще напрява тест, а после и на лекар, ако пак не ми ... дойде :x
« Отговор #27 -: Май 18, 2007, 11:32:21 am »
не се отбчайвай мила,следв път.Много успех :D