0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

нетърпението след закъснението
« -: Май 11, 2007, 09:29:53 am »
tezi testove ne sa mnogo verni spored men. edto 4e na men mi zakasnqva ve4e 3 dena. a da otbeleja  pri men nikoga na se e slu4valo.cikala mi vinagi mi idva ot 23 do 26 dena, no nikoga ne zakasnqva. i edto 4e si napravih test za brenenost i edna 4erti4ka. :( ne razbiram. iskam da kaja 4e sam molko bosa v tezi raboti :oops: i nqmam nikakvi pred menstrualni simptomi. za lekar e o6te rano. napravo 6te se pobarkam tazi sedmica. a iskam testa da e polojitelennnn :lol:

Пиши на кирилица
« Последна редакция: Май 11, 2007, 09:52:02 am от Lali »
Re: neterpenieto sled zakasnenieto
« Отговор #1 -: Май 11, 2007, 09:37:47 am »
Не винаги закъснението е свързано единствено с евентуална бременност.
Ако не вярваш на тестовете за бременност, направи кръвен.
Успех, darling18 !

Re: neterpenieto sled zakasnenieto
« Отговор #2 -: Май 11, 2007, 09:45:16 am »
blagodarq. dano da e bremennost :lol:. misle ako ne mi doide do 2 dena da otida da si napravq kraven test. uspeh na vsi4ki koito iskat da sa maiki

Пиши на кирилица
« Последна редакция: Май 11, 2007, 09:51:22 am от Lali »
Re: нетърпението след закъснението
« Отговор #3 -: Май 11, 2007, 11:18:24 am »
Какво да правя,
закъснява ми вече 9 дена.Правих тест преди 3-4 дена и беше с една чертичка.Трябва ли да направя нов сега?Има ли вероятност да не е отчел бременноста толкова рано,т.е.след колко време отчита вярно теста.Има ли период от 3-4-5-6... дни в който не може да се отчете бременноста?
« Отговор #4 -: Май 11, 2007, 11:29:23 am »
:( ne razbiram. iskam da kaja 4e sam molko bosa v tezi raboti :oops: :

Какво да правя,
закъснява ми вече 9 дена.Правих тест преди 3-4 дена и беше с една чертичка.Трябва ли да направя нов сега?Има ли вероятност да не е отчел бременноста толкова рано,т.е.след колко време отчита вярно теста.Има ли период от 3-4-5-6... дни в който не може да се отчете бременноста?

Момичета, прочетете преди да пишете.  Тези теми са дискутирано по няколко пъти и има много изписано.  Убедена съм, че ако потърсите, ще намерите отговорите на въпросите, които си задавате. 
*
« Отговор #5 -: Май 11, 2007, 11:29:47 am »
Мисля, че трябва да направиш още един тест. А 9 дена си е за къснение, и в двата случая трябва да отиедеш на лекар.
« Отговор #6 -: Май 11, 2007, 12:59:53 pm »
А този кръвен тест как се прави?В домашни условия ли или трябва да ходя на лекар?
« Отговор #7 -: Май 11, 2007, 13:03:01 pm »
Ох вече ще се побъркам,на лекар мога да отида чак във вторник(сега е петък) до тогава наистина ще полудея.От 7-8 месеца се опитваме да си направим бебе и вече взе да ми писва да правим секс по график,да меря Т и да следя О.Наистина ми писна,но толкова много искам бебенце,че като чета някой писания тук във форума ми се насълзяват очите. :(
« Отговор #8 -: Май 11, 2007, 13:05:18 pm »
В лаборатория. Взима се кръв, за да се види нивото на ЧХГ - хормон на бременността. За повече инфо - погледни статията:
http://old.zachatie.org/modules.php?name=News&file=article&sid=209

« Отговор #9 -: Май 11, 2007, 13:07:14 pm »
Благодаря ти мнооооого.
*
« Отговор #10 -: Май 11, 2007, 13:55:35 pm »
darling и kisska,  и аз съм в същото положение в момента..малко закъснение (според мен) и (-) тестове... :( Но все пак си мисля, че това не е от тестовете, според мен те са си съвсем наред. Мисля и се надявам причината да е, че го правя твърде рано и не може да отчете (изрично е написано в листовката, че (-) тест не значи задължително че няма бременност и трябва да се повтори през няколко дни ако М. още го няма.) Странно ми е, че като разглеждам бременни графики в fertilityfriend повечето са с (+) тест още на 10-11 ден след О. а даже и по-рано?!. :ask: Затова реших и аз да пробвам, но за сега нищо... :(
Вие имате ли някакви симптоми? ...моите постепенно изчезват.. :(
kisska, според мен ти си вече за лекар с това 9-дневно закъснение независимо каква е причината и дано да е такава каквато очакваш!
Успех на всички ни! :goodluck:
« Отговор #11 -: Май 11, 2007, 14:44:03 pm »
Притеснява ме факта ,че нямам никакви симптоми.Нито болки в гърдите,нито в корема,нито ми се гади, нито нищо.Какво става с мен незнам. :(
« Отговор #12 -: Май 11, 2007, 17:51:49 pm »
princeska za6to ne si napravi6 kraven test. otiva6 v bolnicata stava za dva 4asa. tova prepora4vam i na kiska. pojrelavam vi polojitelni testove. uspeh

Пиши на кирилица
« Последна редакция: Май 13, 2007, 18:25:12 pm от Lali »
« Отговор #13 -: Май 11, 2007, 17:55:02 pm »
kiska ne e zadaljitelno ako si bremenna da ima6 nqkakvi simptomi. ima jeni koito nqmat rannite simptomi na bramennost. sa6to taka vseki organizam e razli4en.  :D ako iska6 da razbere6 ne6to za rannite simptomi vlez v temeta za rannni simptomi pri bremennost.

Пиши на кирилица
« Последна редакция: Май 13, 2007, 18:25:31 pm от Lali »
« Отговор #14 -: Май 11, 2007, 18:27:01 pm »
Благодаря ви за отговора.
Имам още един въпрос към вас мили дами.След като ми закъснява М с 9 дена,това означава ли,че мога да правя секс с мъжа ми?Бях чела в един форум,че не било хубаво да се прави секс докато не се убедим ,че има бебе и расте нормално.
« Отговор #15 -: Май 12, 2007, 12:21:01 pm »
vij za tova ne sam mnogo sigurna no nai dobre otidi na lekar toi 6te ti kaje nai dobre. za6toto edni kazvat 4e ne stava ni6to a drugi 4e da. ne sam sigurna.

Пиши на кирилица
« Последна редакция: Май 13, 2007, 18:25:46 pm от Lali »
« Отговор #16 -: Май 12, 2007, 15:38:02 pm »
Благодаря ви за отговора.
Имам още един въпрос към вас мили дами.След като ми закъснява М с 9 дена,това означава ли,че мога да правя секс с мъжа ми?Бях чела в един форум,че не било хубаво да се прави секс докато не се убедим ,че има бебе и расте нормално.

Както казва една дама тук във форума - здравата круша вятър не я брули! Пък и секса никога не е излишен!

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #17 -: Май 12, 2007, 19:32:03 pm »
Както казва една дама тук във форума - здравата круша вятър не я брули! Пък и секса никога не е излишен!
:good_post: :good_post: :good_post:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #18 -: Май 13, 2007, 18:17:38 pm »
Скъпи мой,който ми давахте съвети,благодаря ви.За мое огромно съжаление не съм бременна.Днес,след 11 дена закъснение на М,ми дойде и съм много разочарована.Сутринта си правих тест за бременност и както следва си беше отрицателен и след обяд ми дойде.
Но няма да се отчайвам,продължаваме с опитите.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #19 -: Май 13, 2007, 18:26:46 pm »
:good_post: :good_post: :good_post:
:hello:

KISSSKA, съжалявам. :(