0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Къде правят цветна снимка, заплащана от ЗК?
« Отговор #20 -: Май 21, 2007, 20:25:34 pm »
За какво ти е тази цветна снимка при положение, че преди три месеца имаш лапароскопия, която доказва категорична проходимост?
Освен това лекар ти е казал, че си категорично за ин-витро, което показва, че имаш и друг проблем.
Re: Къде правят цветна снимка, заплащана от ЗК?
« Отговор #21 -: Май 21, 2007, 22:30:09 pm »
Жалко, Русе е доста далече от Хасково, няма как да отида до там и да си направя цветна снимка!

Всъщност, колкото повече мисля, толкова повече се убеждавам, че съм постъпила правилно като не съм се съгласила да ми се прави нова цветна снимка.
Мисля да последвам съвета на Lan и да започна да обикалям клиниките за репродуктивно здраве в София докато си намеря МОЯ лекар. Между другото аз вече съм започнала, несъзнателно, да го правя – посетих два пъти д-р Владимиров, имам час при д-р Стаменов за септември, чудя се дали да не отида и в клиниката на Щерев. Ах, тези пари, тези пари! Само едно пътуване до София и обратно е 35-40 лв., отделно таксите за прегледи и ехограф. Абе, докъдето мога и това е!

Лали и Лан са прави – имам и друг проблем, а именно: фоликулите ми нарастват до 30 мм и не се пукат. Щом не се пукат, работата е лоша. Трябвало само със спринцовка да се действа т.е. минаваме към ин витро. Това каза лекарят последният път...

Има ли някое момиче тук с подобен проблем и как е бил разрешен той?