0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Re: за фалшивите приятелки
« Отговор #40 -: Май 28, 2007, 09:16:53 am »
Е според мен е нормална реакция това. Все си мисля, че ако аз знаех, че някой прави опити за бебе, а аз съм бременна няма да отида и да кажа - "Хей виж, аз съм бременна". Просто тактично няма да засегна темата. Ясно че няма как да се скрие това. Ясно че няма как някой да ме урочаса като ми погледне или докосне корема. И все пак бих предпочела да не казвам аз новината. Кофти ми е само като знам, че някой може да си помисли - "Около мен всички са бременни, а аз кога?"
Самата аз не бях казала на наште, че имаме проблеми и постоянно ми се натякваше - "Ето и тези са бременни, а вие какво чакате!" Е и това е ужасно. Ама пък ако им бях казала щеше да е постоянно - "какво става" и особено майка ми да ме затрупва със съвети от рода на къртицата.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #41 -: Май 28, 2007, 10:29:52 am »
    Лично аз се дразня от изречения от рода: "Ще имаш...". Ами ако нямам? Има и тази вероятност...
Не, Рибок, няма такава вероятност! Това повтарям от известно време като развалена латерна... битката за това да бъдем майки е предварително спечелена. Ако желанието ни е силно и непреодолимо - това в някакъв момент се случва. Да, има вероятност да не забременеем, но няма вероятност да не бъдем майки ако наистина го искаме силно. Доказателството за това - виж снимката на пирата в ляво от постинга ми  :lol:
В очакване ....
*
« Отговор #42 -: Май 28, 2007, 11:47:01 am »
Калка, разбирам как се чувстваш, но се надявам скоро да забравиш тези грозни дребни тъповати жестове на повърхностните ти роднини. Добре, че човекът до теб е замесен от друго тесто. Пожелавам ти много скоро целия свят да узнае,4е и ти чакаш малко човече!
Все пак не вярвам, че подобно поведение цели да не нарани чувствата ни, по-скоро е израз или на глупост или на безсмислен суеверен страх и в двата случая е проява на лекомислие и неделикатност. Новината за една нова бременност неминуемо причинява болка у една жена, която я желае и не я получава и разбира се, не е насочена срещу щастливката, а е само болка заради самата себе си, но колко повече излишна болка причинява `криенето`?!