0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Парене и неменструално кървене
« -: Юни 09, 2007, 14:39:17 pm »
Здравейте! Обръщам се към вас с единствената надежда за помощ и силно вярвам,че ще ми помогнете да реша този проблем.Преди 2 месеца имах полов контакт с мъжа ми,а на следващия ден получих леко зацапване по бельото,което продължи 2 дни и спря.След това обаче имах силни болки в областта на яйчниците,парене и щипане,както и обилно бяло течение.Това,което преживях никога не ми се беше случвало.Бях чела за зацапването,че може да се получи от протриване при полов акт.Незная? Но,това не беше менструация,защото тя трябваше да ми дойде по-късно.И така,усъмних се,че съм бременна и си взе тест,който се оказа отрицателен.Денят на менструацията беше точен,но кръвта не беше,както винаги червена и обилна,а кафеникава и оскъдна,придружено с леко щипане отдолу.При следващата менструация нещата се повториха.Характерните симптоми за бременност липсваха.Много съм разстроена и уплашена.Моля ви,ако някой е преживял такова нещо нека да ми пише или да ми даде съвет,за да се успокоя.Благодаря ви от сърце! С уважение:Венета
« Последна редакция: Юни 09, 2007, 17:13:21 pm от Lali »
Re: Зов за помощ
« Отговор #1 -: Юни 09, 2007, 14:44:00 pm »
Миналата година имах оскъдно розово течение след полов акт. След като направих цитонамазка, се оказа, че имам гъбички и леко кървя от цервикалния канал. След лечението на гъбичките при мен и мъжа ми, това розово течение изчезна. Най-добре отиди на лекар.
*
« Отговор #2 -: Юни 09, 2007, 15:17:18 pm »
Здравей venirelita, паренето и щипането биха могли да са от цистит. Когато съм имала такъв, не съм можела да определя точното място, където ми пари, а също така по това време съм имала и обилно бяло течение. Ако си имала цистит дори преди няколко месеца и не си го излекувала е възможно да се получило и някакво възпаление.  А може всичко това да се дължи на много други неща. Дано нищо да ти няма, но според мен задължително иди на лекар.
/>
« Отговор #3 -: Юни 09, 2007, 16:19:00 pm »
Благодаря ви за отговорите!Да ви кажа честно много ми олекна и най-вече от онази диагноза-цистит,която беше за мен незнайна.Но,сега изхождайки от симптомите ми,които са се проявили смея да твърдя и съм сигурна,че е цистит.Обезателно ще отида на лекар,за да се изследвам и съответно да ми препише нужните медикаменти.Сигурна съм,че това заболяване рефлектира и върху оскъдната ми менструация,наподобяваща кафеникаво оцветяване пак придружено с леко щипане.Приятели,още веднъж ви благодаря за отговорите!Ако някой друг нещо знае за цистита нека да ми пише!
*
« Отговор #4 -: Юни 09, 2007, 16:28:41 pm »
Симптомите на цистит са съпроводени с чести позиви за пишкане и болки при пишкането, често придружени и от леко кървене. Ако е било от цистита, това кратко прокървяване може да е било от другото място. Ако имаш такива симптоми от колко време ги имаш? Цистита задължително се лекува, тъй като инфекцията може да се качи на горе и да се получи възпаление на половите органи, т.е. оскъдната менструация при наличие на цистит може да се дължи на по-сериозно възпаление. НО ако не си имала такива симптоми свързани с пишкането, според мен определено не е това причината. Успех.
/>
*

gemi78

• 235
  • ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!!!
Re: Парене и неменструално кървене
« Отговор #5 -: Юни 10, 2007, 12:42:49 pm »
Паренето по време на пи6кане се дължи на цистит.Трябва да отиде6 на лекар да ти изпи6е някакви хап4ета.Аз пих Ципофлоксацин-7 дни,и на третият ден паренето от6умя.

Re: Парене и неменструално кървене
« Отговор #6 -: Юни 10, 2007, 13:31:31 pm »
Здравей! Искам да ти кажа, че паренето и щипането по време на пишкане може да не е от цистит. При мен първоначално беше поставена такава диагноза, а накрая се оказа, че изхварлям песачинки от бабреците. Така,че моят съвет е ако имаш възможност си пусни едни изследвания на урина, веднага ще си проличи цистит ли е или нещо друго.
Успех!