Здравейте! Обръщам се към вас с единствената надежда за помощ и силно вярвам,че ще ми помогнете да реша този проблем.Преди 2 месеца имах полов контакт с мъжа ми,а на следващия ден получих леко зацапване по бельото,което продължи 2 дни и спря.След това обаче имах силни болки в областта на яйчниците,парене и щипане,както и обилно бяло течение.Това,което преживях никога не ми се беше случвало.Бях чела за зацапването,че може да се получи от протриване при полов акт.Незная? Но,това не беше менструация,защото тя трябваше да ми дойде по-късно.И така,усъмних се,че съм бременна и си взе тест,който се оказа отрицателен.Денят на менструацията беше точен,но кръвта не беше,както винаги червена и обилна,а кафеникава и оскъдна,придружено с леко щипане отдолу.При следващата менструация нещата се повториха.Характерните симптоми за бременност липсваха.Много съм разстроена и уплашена.Моля ви,ако някой е преживял такова нещо нека да ми пише или да ми даде съвет,за да се успокоя.Благодаря ви от сърце! С уважение:Венета