0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Момичета, моля ви помагайте!!!
« Отговор #20 -: Юли 01, 2007, 13:52:43 pm »
Ох, момичета Atanasovaira много ме изплаши. Все пак имам един аборт по желание. Беше преди 7 години. Има ли някоя от вас в моята ситуация. След аборта не съм имала никакви усложнения, пиех силни антибиотици. Но може ли някой да ми каже, ако след аборт е станало нещо дали се разбира. Аз никога не съм имала проблеми. А за болките, за които пише Atanasovaira ми се появяват един два пъти на ден за съвсем малко. И не са само отляво или отдясно, а по-скоро обща болка все едно ще ми идва, но много по-слаба. Нали това било нормално. От време на време имам течение - прозрачно като вода. И съм много нервна. А гърдите ми все едно са пълни с камъни. Но не съм забелязала да ми се ходи по-често до тоалетна, нито пък да съм чак толкова гладна. Толкова съм параноясала. Само чета за тези извънматочни и за всякакви други проблеми и имам чувството, че всичко и на мен ще се случи. До петък ще се побъркам. Пишете ми. :lol:
*
« Отговор #21 -: Юли 01, 2007, 15:37:31 pm »
Зарежи притесненията и се радвай на бременността си! Не се претоварвай, почивай си и само положителни мисли. Болките най-вероятно са от разтягане на матката, не се плаши. В петък ще имаш отговор на всичките си въпроси, просто бъде търпелива.
И престани да четеш за извънматочни бременности и спонтанни аборти! Всичко ще бъде наред, споко!
*
« Отговор #22 -: Юли 01, 2007, 16:39:37 pm »
Права си Sia. Това моето вече се нарича маниакално състояние. Ще се успокоя и търпеливо ще чакам до петък. Благодаря ти за подкрепата. За мен това е много важно. :ywoohoo:
« Отговор #23 -: Юли 03, 2007, 15:10:20 pm »
Преди около 3-4 години една приятелка направи аборт по желание /първа бременност/ във втория месец, при доста възрастен лекар без почти никаква апаратура. В момента е бременна-10г.с, има леки болки и от време на време леко зацапване, за което и казаха, че е нормално. От началото пиеше дуфастон, нош па и фолиева к-на. Забременя без никакви проблеми-от втория път.
Не се притеснявай мила. Почини си и се успокой-всичко ще бъде наред. Сега е момента да се радваш, да четеш приятни и хубави неща, а не да се тормозиш излишно, като се натоварваш с избраното от теб четиво. Успех :crossfingers: :goodluck:
*

Veri4

• *
  • 22
  • Слънце мое, злато мое....
« Отговор #24 -: Юли 03, 2007, 15:19:49 pm »
ЧЕСТИТО djufi!!! Лека бременност и спри да си мислиш за глупости. Другата седмица доки ще ти покаже на екрана едно прекрасно плодно сакче...

*
« Отговор #25 -: Юли 03, 2007, 15:32:20 pm »
Djufi, недей да четеш за неприятните случаи (извънматочна бременност, missed ...). Зная, че не е лесно - след толкова чакане. Опитай се съзнанието ти да е заето непрекъснато и няма да усетиш кога е дошъл края на седмицата.
Желая ти най-страхотното изживяване в петък (аз лично щях да се разплача като се видя сакчето - още повече, че тогава се видя и сърдечна дейност, а не очаквах толкова рано това да се види на видеозона) :crossfingers:

*
« Отговор #26 -: Юли 03, 2007, 15:42:53 pm »
Всичко ще е наред,спокойно.Моят съвет е да не четеш излишни неща само да се притесняваш.Успех!!!