0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Болки в яйчниците след овулацията...
« Отговор #20 -: Юли 02, 2007, 12:19:25 pm »
   Момичета здравейте!Аз винаги съм имала болки след овулация от 2-7 дни и винаги съм си мислела,че не е нормално.Сега обаче се успокоих,защото не съм била само аз! Болката е тъпа  и обикновено я усещам само в единия от яйчниците.Бях гледала един документален филм мисля,че беше на ВВС .Там ми направи впечатление,че когато фоликула се откъсва от яйчника остава малка раничка от около 2 мм.Възможно ли е една такава раничка да предизвиква такива силни болки?
« Отговор #21 -: Юли 03, 2007, 09:25:04 am »
Здравейте момичета! Днес след 4-дневно закъснение направих тест за бременност и той е  :bfp:
Много съм щастлива, защото това е чакана бременност, и в същото време съм страшно притеснена  :balk_132:
Исках да споделя с вас хубавата новина, с идеята да не се предавате и отчайвате в чакането - рано или късно всичко си идва на мястото! Моля се всичко да е наред, а се надявам много скоро след мен да започнете споделяте и вие хубавите новини! Успех и действайте по въпроса активно, за да получите желаният резултат !  :balk_602:
« Отговор #22 -: Юли 03, 2007, 09:35:37 am »
Цитат
Честито :D.Лека и безпроблемна бременност..и без излишно шашкане.Та нали за този момент се подготвяме и очакваме. preggo
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #23 -: Юли 03, 2007, 10:08:12 am »
Честито и от мен .Лека бременост  :bighug:
« Отговор #24 -: Юли 03, 2007, 10:10:07 am »
  Честито и от мен!   :P  Лека и безпроблемна!
« Отговор #25 -: Юли 03, 2007, 10:17:37 am »
Браво, Ивелина! Много се радвам за теб!Лека и спокойна бременност :D
« Отговор #26 -: Юли 03, 2007, 12:33:09 pm »
Благодаря на всички за пожеланията, като очаквам скоро да ви ги връщам  :balk_69:
Само да спомена, че след като писах за болките си, нямаше и ден и всичко премина.
Стискайте палци в близките дни всичко да е наред и при прегледа. Знам, че може би е много рано да се радвам, но пък точно в този момент не ми се мислят лоши неща.
Така че ви желая мнооооого положителни летни емоции  :balk_71:
*

Veri4

• *
  • 22
  • Слънце мое, злато мое....
« Отговор #27 -: Юли 03, 2007, 15:51:16 pm »
ЧЕСТИТО Ивелина!!!

*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #28 -: Юли 03, 2007, 20:21:18 pm »
Честито Иве!  :ballons: Много се радвам за теб! Сега наистина е време да се чувстваш щастлива и добре! Пожелавам ти го за девет месеца напред и още повече след това!!!  :bighug:

« Отговор #29 -: Юли 04, 2007, 13:20:13 pm »
Честито, Иве!  :D Стискам ти силно палци всичко да бъде наред на прегледа и ти пожелавам лека бременност!!!  :crossfingers: yahoo_17
"Надеждата" е създание хвъркато,
което се загнездва в душата,
пее ни без думи
и никога не спира...не спира..."
                     Емили Диксън