0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета  :),
с интерес чета форума, но така и не успях да намеря отговор на един въпрос, който ме мъчи /извинявам се ако все пак някъде пише нещо по въпроса/.
Значи този месец за първи път 3-4 дена след овулацията започнаха да ме мъчат яйчници. Такива почти постоянни тъпи, на моменти и по-остри болки не съм имала дори преди МЦ. Опитваме да правим бебе - възможно ли е да има връзка ? Разбира се, на този въпрос ще си отговоря след няколко дни, но дотогава ако някой е имал сходни проблеми моля да сподели. Изчетох всичко във връзка с първите симптоми на бременност, но освен тези моите яйчници - абсолютно никакви други признаци нямам. Надявам се да не е нищо страшно...
Поздрави  :wink:
*
Re: Болки в яйчниците след овулацията...
« Отговор #1 -: Юни 26, 2007, 10:59:59 am »
След овулация на моменти имам леки бодежи в яйчниците, но не бих казала, че е болка. Няма връзка с бебеправенето. Моя съвет е, ако продължават тези болки да идеш на док. Дано всичко е наред.
/>
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #2 -: Юни 26, 2007, 11:07:49 am »
винаги когато овулирам имам характерните болки, веднъж ходих дори до спешния кабинет за инжекция, за бременност е рано още да мислиш /в този цикъл имам предвид/
късмет! :)

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #3 -: Юни 26, 2007, 11:18:49 am »
Благодаря ви за бързите отговори - тези мои болки продължават вече седмица. Е не са чак болки за умиране, но като ми се случват за първи път се шашкам и затова питах дали при някой се е случвало толкова продължително време да изпитва сходни такива, при условие че МЦ трябва да дойде след 3-4 дни   :?
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #4 -: Юни 26, 2007, 11:33:28 am »
дано не ти дойде, все пак! :wink:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #5 -: Юни 26, 2007, 11:36:15 am »
И аз имам болки след овулация. Бодежи , но не силни. Пожелавам ти една хубава здрава бременност :bfp: :balk_103:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #6 -: Юни 26, 2007, 11:39:41 am »
Аз също понякога съм имала подобни "болки", по-скоро дискомфорт отколкото болки около и най-вече 4-5 дни след О. Това го забелязах откакто започнах да се вглеждам в тялото си...преди имала ли съм - не знам... :) 1-2 пъти ми се случи наистина да имам по-силни болки за около час (каквито не сьм имала от ученическите си години и то повреме на М.) и когато го споделих с доктора той каза, че понякога се случва и е нормално. От вчера чувствам също някакъв странен дискомфорт по-скоро като ПМС...пък ще видим какво ще излезе накрая.. 8O Дано да е хубаво... :sucky:
« Отговор #7 -: Юни 26, 2007, 11:46:10 am »
dsd дано да е на хубаво при теб  :wink:
Благодаря за пожеланията - и както се казва "тъпкано да ви се връща"  :lol:
« Отговор #8 -: Юни 26, 2007, 12:17:41 pm »
И ние бебеправихме този месец въпреки че два последователни дни теста за овулация 13 и 14 юни беше положителен, но не много по наситена черта от основната.4 дни силни болки в десния яйчник, което според мен е фактор,че съм задържала фоликула...от тогава до днес силни болки ту в единия ту в другия яйчник,ту в кръста ту в корема...гърди твърди и болезнени. На 24 юни направих домашен тест - отрицателен..сега чакам да ми дойде на 29.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #9 -: Юни 26, 2007, 13:04:53 pm »
И ние бебеправихме този месец въпреки че два последователни дни теста за овулация 13 и 14 юни беше положителен, но не много по наситена черта от основната.4 дни силни болки в десния яйчник, което според мен е фактор,че съм задържала фоликула...от тогава до днес силни болки ту в единия ту в другия яйчник,ту в кръста ту в корема...гърди твърди и болезнени. На 24 юни направих домашен тест - отрицателен..сега чакам да ми дойде на 29.

Е, ама ти много си избързала с теста, то дори и да има бременност, толкова рано не може да се отчете. Уринен тест за бременност се прави чак след закъснение.

Успех, стискам палци, да си  бременна. :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #10 -: Юни 26, 2007, 13:13:28 pm »
Много е раничко за тест. И на теб успех. :D :balk_103:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #11 -: Юни 26, 2007, 15:22:05 pm »
Mu6oron, dsd и Ивелинка, стискам ви палци за  :bfp: Когато при мен се бе получило /за съжаление за кратко/ също имах болки в дясно. Док ми препоръча да пия 3 пъти по 1 но шпа за тях. Доколкото знам, този лекарствен продукт не може да навреди на евентуална бременност. Иве, ако болките са силни и те притесняват, все пак се обърни към лекаря си. А за мушорон съм почти готова да се обзаложа, че скоро ще ни зарадва в темата за +++ резултата  :wink: Късмет момичета!  :bighug:

« Отговор #12 -: Юни 27, 2007, 08:35:13 am »
Благодаря ти Lara за хубавите пожелания  :flower:
Дано поне някоя от нас се похвали с хубави новини в близките дни  :wink:
При мен май болките поутихват, и след 2-3 дни, ако няма  :bfp1: ще отида на преглед
А аз ще стискам силно палци и на тебе  :balk_91:
« Отговор #13 -: Юни 27, 2007, 10:47:46 am »
Ивелина стискам ти палци от цялото си сърце!!!!
« Отговор #14 -: Юни 27, 2007, 12:36:36 pm »
Ивелина стискам ти палци от цялото си сърце!!!!

Мерси, ще чакам и ти да се похвалиш - още малко ти остана  :lol:
*
« Отговор #15 -: Юни 27, 2007, 13:06:29 pm »
Ивелина, не искам да те плаша, обаче и аз имах болки този месец. Почти всеки ден след О. Накрая излезна, че съм задържала фоликул и се е образувала киста. Така че най-добре се консултирай с док. Късмет ти пожелавам всичко да е наред!
*

Lara

• 507
« Отговор #16 -: Юни 27, 2007, 20:23:40 pm »
Благодаря ти, Иве! Живот и здраве, надявам се следващия месец /сега приключвам с М/ и аз да мога да пиша с широка усмивка тук. Време е за нови хубави новини в темата, момичета, така, че  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #17 -: Юни 28, 2007, 09:19:41 am »
Момичета аз няма с какво да се хваля...всички ПМС ми отшумяха с изключение на болката в десния яйчник от време на време и болката в гърдите, но вчера следобяд направих един тест Престо и беше отрицателен. Ако не ми дойде в понеделник отивам на лекар да няма някоя киста и от това така да ме свива. Най- интересното е,че както ми се бяха разбушували хормоните и всичко ми се ядеше и плачех без причини изведнъж станах супер спокойна 8O.Късмет на вас :goodluck:
*

Lara

• 507
« Отговор #18 -: Юни 28, 2007, 19:30:12 pm »
Все пак не избързвай със заключенията...Аз тихичко ще ти стискам палци!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #19 -: Юни 29, 2007, 10:23:32 am »
Аз освен да се похваля с моя нов цикъл, няма с какво друго.  :( Не искам да обезкуражавам все още тръпнещите в очакване, но при мен отшумят ли симптомите (което се случва 1-2 дни преди М.) е 100% гаранция че ще ми дойде, особено в комбинация с падащата БТ... и за съжаление накрая така и става... :(
Успех на останалите, а на тези като мен - кураж за следващия тираж!  :)