0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
Re: толкова е трудно да преживееш загубата:(
« Отговор #20 -: Юни 07, 2007, 08:17:20 am »
благодаря на вси4ки.прегращам ви силно :bighug:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
« Отговор #21 -: Юни 18, 2007, 13:30:17 pm »
Здравейте, мили момичета!
Аз също съвсем наскоро преживях мисед аборт - на 30.05.07 беше диагнозата, а на 04.06.07 ми направиха абразиото.Психическият ужас е огромен, не мога да се успокоя и да върша каквато и да е работа, освен да чета инфо от този сайт.
Не зная дали някоя от вас,миличките,би споделила как се справя психически,но за мен това е по-непреодолимото. Изписаха ми хапчета Cipralex в помощ на моето неспокойно състояние, но аз все още не съм ги взела, надявайки се сама да се справя с този кошмар..., а като че ли се задълбочават нещата и не мога да изляза от депресията, въпреки че осъзнавам,че нищо не съм могла да направя, за да не се случи мисед аборт...
Наскоро попитах милата ми майчица/татко -също/, които са преживели две загуби, две най-тежки трагедии- да погребат една дъщеричка на 2 год и 5 месеца и син на 15 год-от ленкимия ..., как са се справили, как са продължили живота след това..., а и сега,гледайки мен как затъвам и не могат да ме измъкнат от собствения ми ад...Аз съм им била упората,близки и колеги са им помагали...и винаги си остава дълбока кървава рана,но са продължили някак си..., въпреки вече много болни възрастни хора...
А аз се чувствам толкова слаба и без воля...Още повече, че съпругът ми няма физическата възможност да бъде до мен в близките няколко месеца..., въпреки че постоянно ми се обажда и ми пише мейли,подкрепя ме, но не може да е до мен сега...Трябва да съм много силна, за да продължа напред, но как ...?
Може-би ще трябва да се обърна и към някой психолог от сайта-дано някой успее някак си да ми помогне...
Искрено съжалявам за загубите на всяка една от нас, но ние трябва да продължим напред, да се подкрепяме взаимно и най-вече да имаме разбиране от близките ни хора. Сигурна съм,че един ден и ние ще победим и ще бъдем благословени да си имаме рожбици.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #22 -: Юни 18, 2007, 13:59:08 pm »
vanya73  :bighug:
Ще се справи мила, ще успеем един ден! Подкрепяй и обичай родителите си, те са нашата упора!
Прегръщам те! Силно!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #23 -: Юни 18, 2007, 14:04:47 pm »
Ваня и останалите момичета, преживели аборт - вярата в утрешния щастлив ден и надеждата за успех са нещата, които ни крепят и които ни помагат да преодолеем мъката. звучи банално, но е проверена истина.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #24 -: Юни 18, 2007, 14:07:12 pm »
Ваня , миличка ,
не се укорявай ,че болката е толкова силна!
Не мисли ,че не можеш да се справиш!
Нямаш вина ,спести си поне това!
Този ад е непоносим , разбирам те , но се случва ,дявол да го вземе....
Ако намериш добър психолог ,консултирай се ,това може да ти помогне!
Предполагам тук ще получиш и препоръки , но истинската сила е вътре в теб , свита на кълбо от болка. Тя ще оздравее , ще видиш и един ден ще надмогнеш мъката!
Ще остане само белег!
Пиши тук и споделяй , говори и не се затваряй!
Ти си силна!
Ще се справиш , Ваня!
« Отговор #25 -: Юни 18, 2007, 14:30:48 pm »
Благодаря ви,момичета, на всички, за подкрепата и куража, които ми давате!
Добре ,че ви има- вас и този сайт!
Само ние, които сме преживели подобни загуби,можем да бъдем толкова съпричастни една към друга.
Чудесно е,че  си споделяме, за да намерим най-верния път към нашия толкова жадуван успех - един ден да гушкаме бебчетата си.
Ще трябва да се справим с настоящата си мъка в името на нашата следваща бременност, дай Боже!
Много обич от мен към всички тук и КЪСМЕТ!     
« Отговор #26 -: Юни 18, 2007, 14:56:36 pm »
ЩЕ се справим, разбира се!
Само гледай напред!
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #27 -: Юни 18, 2007, 17:42:00 pm »
Съжалявам, миличка! Преживява се трудно иболи много, но вярвай в утрешния ден! Искрено вярвам, че той ще ти донесе много много поводи за щастливи усмивки! Нещата, които стават най-трудно, са най-сладките в живота! Здраве и късмет и едно сладко сладко бебче много скоро!!!  :bighug:

« Отговор #28 -: Юни 23, 2007, 12:55:57 pm »
Благодаря на всички които са ми писали и ме разбират.Съжалявам за страшната загуба на Петя но ние тук сме силни момичета и знам че ще се справим колкото и трудно да е това.Не мога все още напълно да се отърся от тази мисъл и това което ни се случи и щом стане дума за това очите ми се пълнят със сълзи.Благодаря и на съпруга си който винаги е до мен и ме разбира и когато ми стане мъчно ме гушка и ми казва:"...повярвай мила,другият път всичко ще е наред и двамата ще се радваме на нашата мърмарица...".
Иначе в болницата всичко мина много добре.Дадоха ми експертизата и един телефон на който да се обадя и да попитам за евентуалната причина ,още не съм се обадила може би от страх, но със сигурност ще го направя в понеделник.
ЦЕЛУВКИ И ПРЕГРЪДКИ НА ВСИЧКИ!!! :wink:
« Отговор #29 -: Юни 23, 2007, 13:09:54 pm »
И ОЩЕ нещо непременно ще ви пиша щом се обадя по телефона относно експертизата и разбера за евентуалната причина или причини за случилото се.
Едно хубаво нещо се случи снощи , поканиха ни за кръстници и ние разбира се с радост приехме.Сватбата ще бъде на 18.08.2007г., а преди това на великата дата 07.07.07г сме поканени а сватба на колега на съпруга ми.Май наистина това което пишете ще излезе вярно че всяко зло е за добро.За сега е това ,а щом имам новини ще пиша отново.
КУРАЖ НА ВСИЧКИ И КЪСМЕТ!!!
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #30 -: Юни 24, 2007, 23:19:22 pm »
една голяма целувка от мен.нека само хубави нещта да ти се слу4ват  :balk_21:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*

gemi78

• 235
  • ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!!!
« Отговор #31 -: Юни 28, 2007, 21:51:44 pm »
Нека само хубави неща да се случват!

*
« Отговор #32 -: Юни 29, 2007, 01:50:32 am »
пожелавам ти за напред само хубави нешта да ти се случват ,и да  ти се сбьдват всичките ти  мечти :bighug: