0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ВЧЕРА РАЗБРАХ ЧЕ БЕБЧЕТО МИ Е СПРЯЛО ДА СЕ РАЗВИВА А СЪМ В 9 Г.С.СЪКРУШЕНА СЪМ ЦЯЛА НОЩ СЪМ ПЛАКАЛА И СЕГА НЕ СПИРАМ.УТРЕ ЩЕ ХОДЯ РАНО СУТРИНТА ЗА ДА ГО МАХАТ.НАПРАВО Е УЖАСНО.САМА СЪМ.МЪЖЪТ МИ Е НА РАБОТА А АЗ СТОЯ ПРЕД КОМПЮТЪРА И НЕ СПИРАМ ДА ЧЕТА ПО ВЪПРОСНИЯТ MISSED ABORTION.И СЕ ПИТАМ "ЗАЩО ТОЧНО НА МЕН?" НЕ ПИЕМ НЕ ПУШИМ.ВОДИМ ЕДИН НОРМАЛЕН ЖИВОТ И ГО ЧАКАХМЕ С ТАКАВА ТРЕПЕТ.МЪЖЪТ МИ СЕ КАЗВА ГЕОРГИ.НЯМА ДА ЗАБРАВЯ ДЕНЯТ КОГАТО МУ КАЗАХ.ТОЧНО НА ГЕРГЬОВДЕН МНОГО РАНО СУТРИНТА.БЕШЕ МНОГО ЩАСТЛИВ И МИ КАЗА ЧЕ ТОВА Е НАЙ-ХУБАВИЯТ ПОДАРЪК КОЙТО Е ПОЛУЧАВАЛ В ЖИВОТА СИ ...ДО ВЧЕРА-НАЙ-КОШМАРНИЯТ ДЕН И ЗА ДВАМА НИ.НЕ ЗНАМ КАК ЩЕ ПРОДЪЛЖА ДА ЖИВЕЯ.НЯМАМ СИЛИ ЗА НИЩО.САМО МИ ПОЖЕЛАЙТЕ КЪСМЕТ ЗА НАПРЕД.
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
Re: толкова е трудно да преживееш загубата:(
« Отговор #1 -: Юни 05, 2007, 11:28:27 am »
Не се отчайвай, мила! Знам, че е много тежко! Преживяла съм го и много боли. Но животът не свършва. И моят съпруг бе до мен и много ми помогна. Писано е било да минете през това заедно. А и се случва често. Дори твърде често. Затова - не унивай, ще имате много, много хубави поводи за радост занапред! Поплачи си, за да ти олекне и...гледай напред, където вашето бебче те чака! Можеш да си сигурна в това! Целувам те! Късмет!  :bighug:

« Отговор #2 -: Юни 05, 2007, 13:05:59 pm »
Много съжалявам, muci81  :( Наисина е много тежко и се е случвало на голяма част от момичетата тук. Правилно си се ориентирала, че тук е мястото, където ще срещнеш разбиране и утеха.
Природата си знае работата. Обикновено missed abortiоn се получава, когато нещо не е наред със зародиша и бременността няма да бъде успешна. Дори да не те успокоява това, така ти се спестява по-голямата мъка, да загубиш бебчето в по-големите месеци заради аномалии. Така е трябвало да стане и нищо не е можело да промени това. Важно е да го осъзнаеш.
Отдай се на мъката си, колкото е необходимо. След това гледай само напред. Използвай препоръчаното от доктора време за пазене, за да се съвземеш физически и психически. И после да се похвалиш  :bori_011:
 :hug2:
« Последна редакция: Юни 05, 2007, 13:10:39 pm от Stivarip »
*
« Отговор #3 -: Юни 05, 2007, 13:08:01 pm »
Много трудно се преживява, дори не знам дали.

Стискам палци утре всичко да мине възможно най-леко и следващата бременост да е успешна.

« Отговор #4 -: Юни 05, 2007, 16:14:02 pm »
Съжалявам, мила!

Стискам палци утре всичко да е ОК.
И спри да мислиш за загубата, мисли за следващата, вече успешна бременност.
Знам какво изживявваш в момента. И аз съм преживяла този ужас вече 2 пъти...
« Отговор #5 -: Юни 05, 2007, 20:04:20 pm »
Съжалявам...  :(
Въоръжи се с търпение, поплачи си мъничко, вдигни глава и продължи напред...
Аз и всички момичета ти стискаме палци... Късмет!!!
:bighug:
« Отговор #6 -: Юни 05, 2007, 21:38:13 pm »
Съжалявам :( Сигурна съм, че скоро ще гушкате своето бебче! Успех!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #7 -: Юни 05, 2007, 23:55:05 pm »
Искрено съжалявам. :(Бъди силна!Ще се оправят нещата...не е било писано да стане този път...всяко зло за добро...Кураж,мила!
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #8 -: Юни 06, 2007, 10:12:36 am »
muci много сажалявам и ти са4увствам повярваи ми ще се оправиш но трябва да положиш усилия за това.аз на 2.05 родих 2 мом4енца в 6-ти месец които по4инаха.винаги загубата на дете е тежка но след като ти се е слу4ило в този период от време не сажаляваи явно е имало защо да се слу4и.природата прави грешки и си ги поправя лошо е ако не поправи грешката и я задаржи.затова абортите до края на 3-ти месец се водят щастливи аборти.повярваи няма нищто по лошо от това да се грижиш за повредено дете което няма да живее далго и след това да го погребеш.болката е убииствена виждала сам такава маика неискам ти да си като нея.затова горе главата пак ще стане и един ден ще имаш прекрасни деца успех от мен и стискаме палци следващият пат вси4ко да е ок.
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #9 -: Юни 06, 2007, 12:33:17 pm »
Съжалявам...
Вярвай, че следващата ти бременност ще бъде успешна!
Късмет!

*

mama_tedka

• **
  • 50
  • Децата са най-голямото богатство!
« Отговор #10 -: Юни 06, 2007, 12:59:08 pm »
Съжалявам много мила... :(Преживяла съм го наскоро и те разбирам.Вярвам че нещата ще се оправят и скоро ще си имате друго бебче.Прегръщам те  :bighug: :bighug: :bighug:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #11 -: Юни 06, 2007, 13:55:56 pm »
поплачи си, потърси утеха в близките ти хора, а след това вдигни глава и гледай напред. там, където те чака щастието.
минала съм през мисед аборт, страдах и знам какво ти е.
случва се по-често, отколкото предполагаш, така че, не се питай "защо точно на нас".
следващият път ще е успешен.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #12 -: Юни 06, 2007, 14:58:01 pm »
аз на 2.05 родих 2 мом4енца в 6-ти месец които по4инаха.
Петя, много съжалявам и за твоите слънчица  :(
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #13 -: Юни 06, 2007, 19:05:58 pm »
благодаря ти за подкрепата stivarip.тежко е да загубищ едно дете а да загубищ две си е голяма трагедия.но трябва да се справяме някак и ве4е гледам напред.никога няма да забравя моите мом4ета и знам 4е горе имам два ангела които ме подкрепят и ми дават сили да продалжа.дано на никоя от вас не се слу4и това.никои не заслужава такова нещастие
« Последна редакция: Юни 06, 2007, 19:08:28 pm от petq74 »
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #14 -: Юни 06, 2007, 19:32:05 pm »
petq74,

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #15 -: Юни 06, 2007, 22:03:03 pm »
Muci 81, горе главата! Знам колко боли, случвало ми се е два пъти. Познато ми е чувството, че все едно е свършил светът, но всъщност изобщо не е. Щом толкова си ровила в интернет, не може да не си видяла на колко много хора се е случвало. Затова не се измъчвай с излишни въпроси, които нямат отговор.
Грижете се един за друг с мъжа си, обичайте се, радвайте се на живота, а другото ще се нареди - повярвай!
Успех!
*
« Отговор #16 -: Юни 06, 2007, 22:05:17 pm »
Петя74, много съжалявам за огромната загуба :(
Нека почиват в мир твоите ангелчета.
Желая ти много късмет и радости занапред.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #17 -: Юни 06, 2007, 22:09:31 pm »
 :( :(

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #18 -: Юни 06, 2007, 23:01:49 pm »
Момичета, съжалявам! Почти всяка от нас го е преживяла, и то по няколко пъти (което не е успокоение, разбира се!). Но и много момичета след това са износили здрави бебчета, което дава надежда, че и ние останалите ще успеем! Успех ти пожелавам! И се опитай да мислиш за бъдещето, а не за миналото!
*
« Отговор #19 -: Юни 06, 2007, 23:50:18 pm »
Рetq74 - кураж, вяра и късмет!