Nataly, здравей! Много, много се радвам, че отново си сред нас
Както казват момичетата, които сме по-отдавна във форума, ти винаги си била сред нас в сърцата ни през тази една година. Знаеш ли, наскоро (може би преди около месец) преглеждах някаква по-стара тема от подфорума "На халба бира и чашка кафе", и ти беше един от последните хора, които са писали в нея. В първия момент, като прочетох името ти, ахнах, помислих си, че си се върнала. После видях, че датата е от 2006...И в един момент, след има-няма месец, ти действително си отново сред нас!
Мила Натали, пожелавам ти да запазиш положителната енергия, която в момента струи от теб и всеки твой постинг. Нека новото начало, което имаш с човека до теб, бъде начало не само на една стабилна връзка, но и началото на едно съвсем скорошно родителство
Изключително е важно човекът до теб не само да те обича, но и да има желанието заедно да решавате проблемите и да гледате в една посока. Самата аз се убедих в това през изминалата една година - с моето момче преживяхме много надежди, много разочарование от поредното не-ставане на бебето, опитахме какво ли не, включително и билки. Аз си смених дори работата, за да ми е по-спокойно, защото на предишното място, на което работех, стресът беше огромен. Двамата заедно стигнахме до дъното на болката "Защо не се получава", и заедно двамата намерихме сили в себе си да предприемем по-радиклани мерки и веднъж завинаги да изясним проблема. Така стигнахме до нашия д-р Стаменов, който ни помогна отново да повярваме, че можем да станем родители. След серия от изследвания открихме причините, поради които досега бебето не се получаваше. Моето момче си направи операция от варикоцеле, при мен отново ми правиха снимка на тръбата...и с всяка нова процедура надеждата ни се завръщаше все по-силно. В момента очакваме одобрение от Здравната каса и живот и здраве, в късната есен ще правим ИКСИ.
Така че, мила Натали, стискам палци твоята/ вашата борба този път да бъде съвсем кратка и съвсем скоро да пуснеш нова темичка в мамешкия подфорум