0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Re: Аз отново съм сред вас
« Отговор #20 -: Юли 31, 2007, 16:31:36 pm »

Добре дошла отново, :rainbow: Натали!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #21 -: Юли 31, 2007, 18:29:50 pm »
Добре дошла отново сред нас, Натали!
Дано неприятностите са зад гърба ти. :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #22 -: Юли 31, 2007, 18:52:48 pm »
Добре дошла и само щастие в новото начало!  :lol:
« Отговор #23 -: Юли 31, 2007, 19:21:55 pm »
Добре дошла отново. Един познат ми казваше "Животът е като линиите на зебрата - белите се редуват с черни, и обратно. И винаги след черната следва бяла", така че желая ти късмет.
« Отговор #24 -: Юли 31, 2007, 20:08:41 pm »

Попътен вятър, Натали !
Успех и много любов,
споделени чувства и подкрепа !
Ще спечелиш войната !
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #25 -: Юли 31, 2007, 21:08:28 pm »
Здравей ,Ели !  :hello: И аз съм така  :bighug: Незнам дали помниш,но моята връзка също приключи преди повече от година. Аз ,за себе знам ,че направих верния избор.Отново се радвам на бебета и на живота ,на всичко ...защото имам до себе си прекрасен човек . Дай боже да имаме едно малко слънчице някой ден ! Тогава ще бъда най-щастливата жена !Не смея да мечтая ,че това може да се сбъдне и  още не сме "стигнали до там"...  :oops: Дори незнам как да подхвана темата,но въпреки всичко съм много по-щастлива от преди и се радвам ,че онзи кошмар е зад мен !!! Какво ще стане за напред времето ще покаже ! Желая ти много късмет, миличка, знаеш,че винаги можеш да разчиташ на покрепа тук !   Все пак ...най-хубавото тепърва предстои ,нали така ?  :dance2:
P.S. Забелязах ,че лентичките ни нещо много си приличат..  :wink:  yahoo_17 :balk_602:
*
« Отговор #26 -: Юли 31, 2007, 21:26:19 pm »
Натали, желая ти много късмет, щастие и любов занапред!
*
« Отговор #27 -: Юли 31, 2007, 21:29:09 pm »
Натали, Ели,  :bighug: :bighug: Много се радвам, че сте отново щастливи!
Дай Боже от любовта ви много скоро да се родят здрави, послушни и сладки наследници!  :bori_015: :bori_005: :bori_015: :bori_004: :bori_008: :bori_004:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #28 -: Юли 31, 2007, 21:36:38 pm »
Ей, Натали!
Чудех се къде се губиш. :(
Съжалявам за това, което си преживяла.
Но не губи вяра.

:bighug:
« Последна редакция: Август 01, 2007, 08:26:29 am от eganeva »
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #29 -: Юли 31, 2007, 21:54:20 pm »
Здравей ,Ели !  :hello: И аз съм така  :bighug: Незнам дали помниш,но моята връзка също приключи преди повече от година. Аз ,за себе знам ,че направих верния избор.Отново се радвам на бебета и на живота ,на всичко ...защото имам до себе си прекрасен човек . Дай боже да имаме едно малко слънчице някой ден ! Тогава ще бъда най-щастливата жена ! Желая ти много късмет, миличка, знаеш,че винаги можеш да разчиташ на покрепа тук !   Все пак ...най-хубавото тепърва предстои ,нали така ?  :dance2:
P.S. Забелязах ,че лентичките ни нещо много си приличат..  :wink:  yahoo_17 :balk_602:
Спомням си много добре това, което преживя ти преди време. При мен също мина доста(ще стане година ве4е). И аз също съм благодарна на ЧОВЕКЪТ до мен, защото ми помага много.
Благодаря на вси4ки ви, 4е сте толкова мили с мен и не сте ме забравили. :bighug:
п.п. А за ленти4ките наистина е така...това е защото сме много влюбени :wink:
« Отговор #30 -: Юли 31, 2007, 22:30:02 pm »
И
ПО ПЪТЯ НА НОВОТО НАЧАЛО
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #31 -: Юли 31, 2007, 22:59:15 pm »
Ей, красавице, хайде и аз да те приветствам, както си му е реда!  :wink:

Добре дошла отново сред нас. Никога няма да те забравя, защото ти беше първото момиче от сайта, с което се видях на по кафе и беше много приятно.  :wink: Сърдечни пожелания за всичко най-хубаво! Другото си го знаеш!  :wink:

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #32 -: Юли 31, 2007, 23:40:31 pm »
Добре дошла отново тук, Натали! Дано лошото е останало зад гърба ти и те очакват от сега нататък само хубави неща!  :goodluck:

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #33 -: Август 01, 2007, 14:41:30 pm »
Ели, толкова много се радвам за теб! За това че отново си щастлива и влюбена! Желая ти да си безумно щастлива и да успееш да спечелиш войната!
Прегръщам те и се радвам, че отново си тук!
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #34 -: Август 01, 2007, 16:10:19 pm »
Здравей ,Ели !  :hello: И аз съм така  :bighug: Незнам дали помниш,но моята връзка също приключи преди повече от година. Аз ,за себе знам ,че направих верния избор.Отново се радвам на бебета и на живота ,на всичко ...защото имам до себе си прекрасен човек . Дай боже да имаме едно малко слънчице някой ден ! Тогава ще бъда най-щастливата жена !Не смея да мечтая ,че това може да се сбъдне и  още не сме "стигнали до там"...  :oops: Дори незнам как да подхвана темата,но въпреки всичко съм много по-щастлива от преди и се радвам ,че онзи кошмар е зад мен !!! Какво ще стане за напред времето ще покаже ! Желая ти много късмет, миличка, знаеш,че винаги можеш да разчиташ на покрепа тук !   Все пак ...най-хубавото тепърва предстои ,нали така ?  :dance2:

Дами, добре дошли в клуба (на щастливо разведените/разделените)! При мен мина вече 1 година и съм толкова доволна от правилността на решението! Кураж и смело напред! Стискам ви палци, всичко ще се подреди дори още по-добре!

Целувки
« Отговор #35 -: Август 01, 2007, 16:23:34 pm »
Натали, желая ти от тук нататък само най-хубавите неща да ти се случват! yahoo_17 :balk_21: :flower:
*
« Отговор #36 -: Август 01, 2007, 19:48:33 pm »
Трябва да си много благодарна, че Господ ти е дал шанс за ново начало! Не всички имат този късмет! Радвай се и благодари всеки ден за това! Успех!
« Отговор #37 -: Август 01, 2007, 20:07:05 pm »
Привет Натали :D  Аз съм по-отскоро тук, но също съм от клуба на щастливо разведените :lol:  Радвам се за теб и за това, че си тук :balk_47:     
Бог ни взема едно, но ни дарява с друго!   Обичай момчето си и следвайте мечтата си! ...... а на всички бивши -  :cul2:

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #38 -: Август 01, 2007, 21:24:57 pm »
Трябва да си много благодарна, че Господ ти е дал шанс за ново начало! Не всички имат този късмет! Радвай се и благодари всеки ден за това! Успех!
Така е, мила, аз наистина благодаря на Господ всеки ден за шанса, който ми даде. Защото сега виждам с каква "консерва" съм живяла толкова години и от колко много неща съм се лишавала в името на семейството ми, а накрая се оказа, 4е не си е заслужавало...Просто защото той не е човекът, който да го заслужава и да го оцени. Но това вече е зад мен...преживях го. И сега се радвам всеки ден на човека до мен и благодаря, че е точно ТОЙ.

Много ви благодаря на всички. :balk_21: :balk_21:
И не можете да си представите колко съм щастлива, защото от както спрях да пиша тук преди около година виждам, че много момичета са постигнали своите мечти и това ме зареди допълнително с вяра, че и моето ЧУДО предстои.
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #39 -: Август 02, 2007, 14:38:11 pm »
Гане , бубенце, благодаря за хубавите думи !   :bighug: Животът е шарен , никой не знае какво го чака ,важното е всеки да има смелостта да взима решения за собствения си път .
 Не е лесно ,но понякога трябва да се рискува и да се "скача в дълбокото"  :balk_56: Ако има нещо ,в което съм твърдо убедена в тоя живот,че всеки има право на собствен избор и ,че никой няма право да погазва достойнството ти и да се подиграва с чувствата ти. Има неща ,които не се прощават. Далеч съм от мисълта ,че една връзка е само цветя и рози,но когато мъжът до теб не те подкрепя и не се чувствате добре заедно ,но-добре е всеки да търси щастието другаде. Останалото е театър и губене на време.
Успех ,момичета ! Вярвам ,че всяка от нас ще успее !  :balk_21: