0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

1_denis

Искам съвет
« -: Септември 20, 2005, 16:52:37 pm »
Днес за пореден път ми дойде и съм страшно отчаяна.този месец всичко показваше (БТ,тестове,изследвания) че имам овулация,дори мислех че съм бременна до тази сутрин.На лекарите вече им писна от мен.Нямам проблеми ,а все не става.Съветът им е да захвърля всичко и да правя секс за удоволствие.Казват че не става,защото много зная.Това ми го говорят от 4-5 месеца,но аз немога да си представя да се събудя и да не си измеря температурата,да не се тествам,да не си пусна някое изследване.А и как да правя секс като незная какво става с мен.От години вече не правя секс за удоволствие...не помня даже какво е...всичко ми е по-план.Иначе пред мъжа си се преструвам че не е така,че не зная кога е овулацията ми..а недай си боже той да не е настроен в даден момент-полудявам,скарваме се жестоко,но за друго,напр.че не е изхвърлил боклука.Какво да правя.Мисля че откачам.Трябва да спра да посещавам и тези сайтове.
Посъветвайте ме нещо.Кажете какво мислите.Лекарите,които ме съветват това са се специалисти в областта на репродуктивната медицина.Много от вас ги посещават,но не искам да казвам имена.Да захвърля ли всичко?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Искам съвет
« Отговор #1 -: Септември 20, 2005, 16:58:41 pm »
Аз съм в същото положение като теб.
Ако това те утешава, де...
Искам съвет
« Отговор #2 -: Септември 20, 2005, 17:01:14 pm »
Абсолютно-да.
Има стерилитет, който се дължи на прекаленото вманиачаване, има много случаи на момичета, които са забременяли, след като са спрели да го мислят. Ако всичко друго ти е наред-хвърляй термометъра, обичай мъжа си и хич не го мисли!
Успех!
Искам съвет
« Отговор #3 -: Септември 20, 2005, 18:43:08 pm »
И при мен също става така, следя постоянно какво става с мен, и когато съпругът ми е изморен, а момента е дошъл, направо полудявам, започвам да нервнича и естествено се караме. Най-добре да не се задълбочаваме чак толкова, така със сигурност няма да ни стане по-леко.
*

Dess

Искам съвет
« Отговор #4 -: Септември 20, 2005, 18:54:25 pm »
1_denis, по добре е да се посъветваш с психолог.
Аз го направих и се надявам скоро да постигна резултат...
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Искам съвет
« Отговор #5 -: Септември 20, 2005, 19:12:41 pm »
Денис, аз лично захвърлих термометъра, тестове за овулация не правя точно по тази причина - да НЕ знам кога е овулацията за да НЕ Я мисля толкова много.
Е от време на време се тюхкам в чата за дреболии, ма без лигня не може.
*
Re: Искам съвет
« Отговор #6 -: Септември 21, 2005, 12:07:15 pm »
Много момичета са, или са били в същото положение като теб както и аз. Моето мнение е да оставиш за известно време меренето на температурата и тестовете и да се опиташ да не мислиш за графици. Знам че е почти невъзможно да не го мислиш и че винаги когато се стигне до секс или преди да се стигне ще изчисляваш в главата си кой ден от цикъла си, дали си в овулация. Но поне от температурата и тестовете може да си дадеш почивка известно време и то не защото това е причината да не забременееш. Аз не признавам такива твърдения и смятам, че за няколкогодишни безуспешни опити трябва да има причина. Друг е въпросът ако са само няколко месеца. Вярно е, че някои момичета забременяват точно когато се отпуснат малко и не мислят за това, но има и много момичета във форума, които са забременяли точно когато са се следяли, правили са тестове за овулация, мерили са температурата. Така че това не може да е причина да не става.
Опитай се да си дадеш малко почивка и после ще продължиш с търсенето на проблема отново и то с нови сили.
Искам съвет
« Отговор #7 -: Септември 21, 2005, 12:40:31 pm »
Знаеш ли какво си мислех на последък? Бебе става и от един път нали? - когато не го искаш обаче. Какво е обяснението на това? Аз лично смятам че природата си знае работата и когато човек прави секс защото наистина му се иска значи може би има причина за това, значи може би това е най-подходящия момент. Ние като го правим само по схема или се стараем да не пропуснем някой от подходящите дни и се насилваме да го правим дори да не ни се иска сигурно по някакъв начин блокираме тялото си. Така че аз предлагам на всички да забравим следващя месец за всякакви температури и планове пък да видим колко бебета ще излязат от това  :D
*
Искам съвет
« Отговор #8 -: Септември 21, 2005, 20:03:16 pm »
А наистина ли можем да забравим? Аз не мисля при полужение, че това е най-съкровенната ни мечта. Колкото и да се опитваме да си го налагаме -  просто винаги ще го мислим.
*

BLACK_ROSE

Искам съвет
« Отговор #9 -: Септември 22, 2005, 10:44:42 am »
знам че това няма да те успокои,но и аз съм в това положение.от една година искам да имаме дете с мъжа ми но нищо не се получава и вече започвам доста да се притеснявам че нещо не ми е наред.....започнах да си меря и БТ което не че ще ме успокой ,но......една моя приятелка която е бременна сега в 8м. ме успокоява че година и нещо са се опитвали преди да забременее и тя е била под стрес като мен и като повечето от вас,но когато се е отказала и е захвърлила всичко тогава е станало бебето......как да го направя и аз така като само глупости са ми в главата и си мисля най-лошото :cry: