Днес за пореден път ми дойде и съм страшно отчаяна.този месец всичко показваше (БТ,тестове,изследвания) че имам овулация,дори мислех че съм бременна до тази сутрин.На лекарите вече им писна от мен.Нямам проблеми ,а все не става.Съветът им е да захвърля всичко и да правя секс за удоволствие.Казват че не става,защото много зная.Това ми го говорят от 4-5 месеца,но аз немога да си представя да се събудя и да не си измеря температурата,да не се тествам,да не си пусна някое изследване.А и как да правя секс като незная какво става с мен.От години вече не правя секс за удоволствие...не помня даже какво е...всичко ми е по-план.Иначе пред мъжа си се преструвам че не е така,че не зная кога е овулацията ми..а недай си боже той да не е настроен в даден момент-полудявам,скарваме се жестоко,но за друго,напр.че не е изхвърлил боклука.Какво да правя.Мисля че откачам.Трябва да спра да посещавам и тези сайтове.
Посъветвайте ме нещо.Кажете какво мислите.Лекарите,които ме съветват това са се специалисти в областта на репродуктивната медицина.Много от вас ги посещават,но не искам да казвам имена.Да захвърля ли всичко?