0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: PCR тест във Варна-хламидия?
« Отговор #20 -: Август 16, 2007, 16:03:06 pm »
Аз съм по-скоро склона да се съглася с Ледена_Луна. Хмм по мое мнение тая клиника е е една от най-обирджийските във Варна. Що парички ми заминаха там, без никакъв ефект....не ми се разправя, а Александров като видя спермограмата на мъжа ми правена в същата клиника, за,  не помня вече каква сума, направо се изсмя. От тогава съветвам всички да стоят настрани от там. Др. Дюлгерова може да е мн. добър гинеколог ама от проблеми със зачеването нищо не разбира и вместо да препраща пациенти при по-знаещи от нея доктори  ,тя ги изстисква колкото може. Сори ако засягам някои нейни пациентки ама това е моето лично впечатление.
PCR тест във Варна-хламидия?
« Отговор #21 -: Септември 14, 2007, 11:33:11 am »
НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА,ТЕ ПОТРИНЦИП ПОВЕЧЕТО ДОКТИРИ КОИТО НЕ РАЗБИРАТ ТАКА ПРАВЯТ И САМО НИ ОБЪРКВАТ ПОВЕЧЕ. ЗА СПЕРМОГРАМА НАЙ-ДОБРОЯ ВЪВ ВАРНА ОПРЕДЕЛЕНО Е АЛЕКСАНДРОВ-ОСВЕН В АГ БОЛНИЦА МОЖЕ ДА ГО НАБЕРИТЕ И В КЛИНИКА КИСЬОВИ. А ЗА МИКРОБИОЛОГИИ И ДРУГИ ПОДОБНИ НАЙ-ДОБРЕ ОТИТЕДЕ В ХЕИ ЗА ХЛАМИДИЯ ИЗСЛЕДВАНИЯТА СА НЕЩО ОТ СОРТА НА 11-13 ВЛ НА ПОКАЗАТЕЛ. АЗ ЛИЧНО СЪМ ДОВОЛНА И ОТ ЛАБОРЕКСПРЕС НО ПРИ ТЯХ НЕ ПРАВЕТЕ СПАРМОГРАМА - ПРАВЯТ НЯКАКВА МНОГО ОРАЗАНА И НЯМА ДА ВИ СВЪРШИ НИКАКВА РАБОТА ИНАЧА ЗА ДРУГИ ИЗСЛЕДВАНИЯ СА ДОБРИ И ДОРИ ИМАТ РАЗНИ КОМБИНИРАНИ ПАКЕТИ ОТ ИЗСЛЕДВАНИЯ НА ДОБРИ ЦЕНИ.
<br />www.mtm.bg - Мобилни телефони, аксесоари, сервиз
Re: PCR тест във Варна-хламидия?
« Отговор #22 -: Септември 14, 2007, 22:58:38 pm »
PCR или ДНК тес за хламидия правят във Ситилам мисля че беше, намира се срешу окръжна на булеварда по който си стига го АГ-то, там се очаква и да започнат да правят ДНК за микоплазма ако има интерес, тъй че ако ходите там просто питайте и за микоплазма. :wink:
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]