0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

PCR тест във Варна-хламидия?
« -: Май 07, 2007, 13:22:21 pm »
Здравейте на всички които са се сблъсквали с тези гадини(Хламидия ig A ,ig G ,ig M).
Искам да питам имали някои идея къде във Варна правят PCR тест.Преди 10 дена направих кръвен тест , но за всеки случеи искам да го провторя и дори мисля този път да е PCR тест. Много бих се зарадвала и на информация отностно надеждността на теста в сравнение с кръвния.
Благодаря предварително на всички отзовали се :D
« Последна редакция: Май 07, 2007, 19:14:03 pm от megan06 »
<br />www.mtm.bg - Мобилни телефони, аксесоари, сервиз
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: PCR тест във Варна
« Отговор #1 -: Май 07, 2007, 14:03:03 pm »
Кажи за какво. Не се разбира за кои "гадини" говориш.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
Re: PCR тест във Варна
« Отговор #2 -: Май 07, 2007, 17:54:35 pm »
PCR тест за хламидия.Много се извинявам за пропуска ,но след всичката информация която намерих и изчетох в мрежата вече напрово изключих
PCR тест във Варна
« Отговор #3 -: Май 07, 2007, 18:02:53 pm »
Та въпросът ми беше къде мохат да ми го направят във Варна и при положение че кръвният тест е отрицателен но май и граничещ ще покаже ви нещо по различно  PCR тест за хламидия . В него IgA , IgG и IgМ заедно ли се изследват или конкретно едно от трите. Ева Медикъл кадето са правили PCR тест до колкото разбрах са  фалирали и уж в надежда го правили но е под въпрос.
*

georgeel

• 625
  • На мама разбойника
Re: PCR тест във Варна-хламидия?
« Отговор #4 -: Май 21, 2007, 12:50:06 pm »
И аз се интересувам по този въпрос,но никой не пише по темата.Бутам темата,ако някой знае нещо да пише-моля.
*

georgeel

• 625
  • На мама разбойника
« Отговор #5 -: Май 21, 2007, 13:10:46 pm »
Много ще съм ви благодарна момичета за инфото.И аз си правих кръвен и излезе положителен,но и аз искам да го повторя,защото много не вярвам на резултатите на тая лаборатория...
« Отговор #6 -: Май 22, 2007, 14:18:41 pm »
През февруари и аз се интересувах от PCR тест във Варна. Разбрах, че се правят само в Ева медикъл. Звънях на тел. 306496 там много любезно ми дадоха някакъв мобилен телефон който бил на шефката на лабораторията. Свързах се с въпросната лекарка и това , което тя ми каза , беше че в момента лабораторията се помещава в сградата на градска болница, но там PCR не правели . Апаратурата за PCR щели да я монтират в АГ-болница и до месец щели да заработят. За съжаление съм изгубила тел.номер на тази лекарка и не съм се обаждала за да проверя дали вече работят.
*

georgeel

• 625
  • На мама разбойника
« Отговор #7 -: Май 22, 2007, 14:34:39 pm »
Благодаря за инфото.Ще звънна на номера които си дала да видим оттам дали ще ме насочат.Ако имам инфо ще пиша.
*

georgeel

• 625
  • На мама разбойника
« Отговор #8 -: Май 22, 2007, 15:40:05 pm »
Angelina номера който даде е вече закрит,благодаря все пак.
*
« Отговор #9 -: Август 13, 2007, 15:09:44 pm »
Има ли ниякакво развитие по този въпрос, и аз искам да си направя PCR тест, за да установя със точност за хламидията. Значи ли че във Варна втория по големина град, няма къде да си направиш такъв тест?? :?
« Отговор #10 -: Август 13, 2007, 20:59:14 pm »
Сити лаб правят PCR за Хламидия, скоро и за Микоплазама, намира се срещу Окръжна болница.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #11 -: Август 14, 2007, 06:27:29 am »

Здравейте момичета,
Относно теста за хламидия.Преди година и половина правих тест в Медицински Центьр "Надежда" при Др.Надя Дюлгерова.
Варна, ул."Ген.Колев"66 тел:052/60-99-32/
*

georgeel

• 625
  • На мама разбойника
« Отговор #12 -: Август 14, 2007, 09:58:28 am »
Много,много благодарности за отговорите ви момичета :lol:
*
« Отговор #13 -: Август 14, 2007, 11:43:48 am »
И аз благодаря :grouphug:
« Отговор #14 -: Август 14, 2007, 19:58:21 pm »

Здравейте момичета,
Относно теста за хламидия.Преди година и половина правих тест в Медицински Центьр "Надежда" при Др.Надя Дюлгерова.
Варна, ул."Ген.Колев"66 тел:052/60-99-32/

В тоз център дето нямат спекулуми за да ти вземат материал ли, това е най-съмнителния център който съществува във Варна. И където микробиоловията е 120 лв. защото всяка гад се плаща по отделно, много интересно как така като от една посявка изникват всичките неща, те как успяват да ги отделят. Пълна пародия е тази ланоратория.
*
« Отговор #15 -: Август 15, 2007, 01:32:13 am »

Цитат
В тоз център дето нямат спекулуми за да ти вземат материал ли, това е най-съмнителния център който съществува във Варна. И където микробиоловията е 120 лв. защото всяка гад се плаща по отделно, много интересно как така като от една посявка изникват всичките неща, те как успяват да ги отделят. Пълна пародия е тази ланоратория.
  Разбирам че нямаш добри впечатления от центьра.Там ми откриха наличие на хламидия и последва лечение.Не искам да подвеждам никого и немога да коментирам компетентноста на Др.Дюлгерова.За цени сьщо.Важното за мен е че нямам хламидия.
*
« Отговор #16 -: Август 15, 2007, 09:17:31 am »
Луна не мисля, че говорим за една и съща лаборатория микробиологията там е 25лв.

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
« Отговор #17 -: Август 15, 2007, 19:29:20 pm »
Клиника Надежда срещу Окръжна болница в малката уличка. имам и свидетели.

ул.”Ген.Колев” № 66
ето тази женица ми каза цените,че даже искаше и тя да вземе материал за изследване.
« Последна редакция: Август 15, 2007, 19:35:23 pm от Ledena_luna »
*
« Отговор #18 -: Август 15, 2007, 20:59:04 pm »
Много добре знам къде се намира :lol:
Но щом искаш да е толкова няма да споря с теб!

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
« Отговор #19 -: Август 15, 2007, 21:54:57 pm »
кой е казал че искам, просто така ми съобщи г=жата, даже и ценоразпис ми показа, но странното не е цената, а това че всеки паразит се прави по отделно.