0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Filadelfia

Здравейте момичета.От два дни нямам минута покой и след многото четене във форумите реших да споделя моята болка и моя страх.Преди 6 месеца ме оперираха от извънматочна бременност.Хубавото беше, че я хванахме в съвсем ранен етап и опериращият доктор успя да запази тръбата.Не споменах че операцията беше лапароскопска и възстановяването беше бързо.И така съвзех се от кошмара, който преживях покрай моята несполучлива бременност.Няма да изпадам в подробности, т.к. тук има много изписано по този повод.И така в края на март направих 2 хидротубации, които минаха успешно.Доктора каза че и двете тръби(включително оперираната)са проходими и каза да се заемем с бебето.По съвет на мойта гинеколожка(един прекрасен човек и специалист)вземах Диане 35 3 месеца, за да лекуваме поликистозата, която имах.След тях преминах на Дуфастон, за да подготвим матката за бебето и да регулираме цикъла ми, който по принцип е много нередовен.От тях менструацията ми идваше на 28я ден, както трябва да бъде. На 06.06, като по часовник ми дойде и продължи до 10.06 по план.Лошото обаче е че на 12.06 започнах да кървя и до сега сам с леко розово-червено зацапване.много се изплаших във въпросния ден и веднага направих тест за бременност, който беше положителен.изпаднах в ужас и цялата история от преди 6 месеца премина през съзнанието ми.Веднага отидох при лекарката ми, при преглед с вагинален видеозон, тя не откри нищо-нито в матката, нито в тръбите.Умирам от страх.На другия ден си направих още един тест и отново двете чертички, бяха еднакво силно изразени.Мисля си че още една операция би ме съкрушила, а нещата май се развиват в тая посока.Утре сутрин съм отново на преглед, но съм скована от страх, мисля само за това.
Re: стах от мечтания положителен тест
« Отговор #1 -: Юни 21, 2007, 14:13:28 pm »
Ще стискам палци за тебе  :crossfingers:

lb2f
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #2 -: Юни 21, 2007, 14:22:27 pm »
Стискам палци страхът ти да бъде заменен с радост, като видите скоро ебриончето в матката :crossfingers:

*
« Отговор #3 -: Юни 21, 2007, 14:22:40 pm »
Зравей филаделфия,
до болка ми е познато това, което изпитваш, но няма смисъл да чакаш. Явно е много рано да се види плоден сак където и да е, за това единственото което можеш да направиш е да си пуснеш кръвен тест през 48 часа, за да видиш как нарастват стойностите и да се изключи евентуална извънматочна бременност пак.

успех
*
« Отговор #4 -: Юни 21, 2007, 14:23:40 pm »
Много е рано да се види нещо в матката.
Направи кръвен тест и го повтори след 48 часа. Трябва да се удвои резултата.
При ЧХГ 1000-2000 вече може да се види точката. :D
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #5 -: Юни 21, 2007, 14:49:15 pm »
Стискам палци, Filadelfia! :crossfingers:
Дано този път всичко да е наред и скоро да се види плоден сак в матката.
И аз като теб съм в много ранна бременност и се треса от същите притеснения.
Знам, че чакането е убийствено, но вярвай, че всичко лошо е вече зад гърба ти.
*
« Отговор #6 -: Юни 21, 2007, 15:00:25 pm »
 8O Момичета, аз ли не чета правилно?! Момичето е написало - кървене (което го мисли за редовен цикъл) 6.6-10.6, положителен уринен тест (при това ярко оцветен) - 12.6!? Това ще рече, че ако е станало нещо, е станало от предния цикъл, друго обяснение не виждам. Моят съвет е - консултация с гинеколог-хирург, не отлагай!
« Последна редакция: Юни 21, 2007, 16:05:52 pm от Lan »