Аз, таковата, искам с макар и голямо закъснение да честитя рождените дни на Ман и нейния Криско! Честита месечинка и на Симона на цветенце, на болните дечица бързо оздравяване, на търсачите на ваксини много късмет, а на всички останали слънчево настроение като времето навън. То ако на децата настроението е слънчево, значи и ние сме се уредили с такова
Моят аспиратор е на Бебе Конфорт и май е много подобен на чиковския, накрайникът май е силиконов, не гумен, ама върши работа - както казва Гането, номерът е да се престраши човек. Слагам физиологичен разтвор за размекване на сополите, след 1-2 мин стискам аспиратора, пъхам докъдето преценя, че е безопасно и пускам, той си изсмуква каквото може. Макар че Дани опищява квартала, аз се справям сама с това чудо, това е единствената операция, която наш'то тати просто не може да изтърпи психически и преди да почна, го предупреждавам да се евакуира.
Джам, много мъчно ми стана, като четох за премеждията ви в градинката с крещящите мами, радвам се, че после сте имали такава хубава спокойна разходка само двамата с Марти. Чак такова чудо не ми се е случвало, иначе като крещи някой наоколо, просто си вземам мармотчето и се изнасям някъде по-настрани, просто сили нямам да се разправям, особено като съм сама с джудженцето. Не се гордея с това обаче.
Ултра, нЕма начин да се превърнеш в градинска мама, то това е до природата на човек. Пък и все ще се намери някоя интересна жена, и те стават мами в някой момент и с това кръгозорът им не се свежда до пюренцата. Но знам много добре за какво говориш, и аз много тежко ги изживях този момент, чувствах се в известен смисъл неравностойна и не себе си, но и това е предимно в главите ни. За мен решението беше да си общувам с няколкото мами, който харесвам и са ми интересни и умишлено да не се запознавам с много други, просто много по-приятно ми е да си говоря с мъника, отколкото да го пусна да пасе, а аз да си лафя за неща, които тотално не ме вълнуват.