Здравейте, аз съм убедена , че нямаме необходимост специално от захар и захарни изделия. Няма да налагам своите мисли, а искам да ви кажа нещо, което ме озадачи и убеди, че ние хората не само жените с НАО/СКПЯ сами си причиняваме зло и го съзнаваме при това. Ето за какво става дума. Преди време мой познат донесе книга за наркотиците - всичко за тях. И знаете ли кой наркотик беше поставен на първо място в съдържанието......бяла кристална захар и продукти, които я съдържат. Най-лошото обаче не е това, че тя вреди. Най-лошото е, че ние сами я даваме на организма си, сами я даваме на децата си на децата си замислете се. При хубави новини и добро настроение се черпим с бонбончета шоколадчета вафлички. При лошо стечение на обстоятелствата отново посягаме на там за да успокоим нервите. При всяка ситуация даваме и на децата за да ги зарадваме. Забелязвали ли сте как след 1 бонбонче ви се иска още.....а защо ли.....това напомня на нещо друго. Това е най-масовия и легален наркотик. А да ви кажа може и без него просто трябва човек да реши. След това учудващо приятно е да установиш , че нямаш нужда от сладко. Помислете - едно време е нямало бяла кристална захар и хората са живели и така. Аз бях много шокирана от тази книга - съжалявам само, че не записах името. Аз правя всичко възможно да не употребявам захар и производни - понякога много ми се яде сладичко, но ще продължа, въздържам се от 1.1.2007. Усмихвайте се ...