0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Имам нужда от информация
« -: Февруари 22, 2008, 14:30:43 pm »
Здравейте всички, ще опитам да бъда кратка. През декемери 2006 преживях "missed", дълго се питах защо, какво стана, аз ли направих нещо, но с течение на времето като че се примирих някак и след уверението на лекарката ми, че се случва често, че трябва да опитаме отново, през юни започнахме да правим бебе. В края на декември 2007 видях положителният си тест и в мен се породиха странни смесици от чувства на страх и радост, отидох на лекар при първа възможност, казаха, че всичко е наред и аз се поуспокоих някак, но не съвсем и ходех всяка седмица, докато не ми казаха,че психясвам, че всичко е като трябва ... Така аз престанах за период от две седмици, но усещах,че трябва да ида и на друго място - отидох в клиниката на  д-р Мазнейкова и там ми съобщиха страшната вест - сърчицето на бебето е спряло, то не се развива  :cry: Бях потрсена, изобщо не очаквах ...
Преди няколко дни ми направиха абразио, сега се опитвам да мисля трезво, на моменти не ми се получава, но ми се ще да вярвам, че всичко ще се оправи ...
Бих искала да ми препоръчате специалисти, които са ви помогнали, аз трябва да отида на 28 февруари на преглед в клиниката на  д-р Мазнейкова (там ми правиха абразиото), но незнам там ли да продължа с лечението и консултациите, след като ми назначат нужните изследвания или ... Ужасно съм объркана и тъжна . Безкрайно ви благодаря на всички, които можете да ме насочите или дори да ме подкрепите със съвет .
*
Re: Имам нужда от информация
« Отговор #1 -: Февруари 22, 2008, 14:38:01 pm »
Jelibon много много съжалявам :( Ужасно е това което си преживяла :(
За д-р Мазнейкова съм чувала хубави неща, но не съм от София и не мога да потвърдя чутото. Дано други момичета се включат и т ипомогнат по въпроса с лекарите.
Мисля че генетични и имунологични изследвания на този етпа са добра идея.

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #2 -: Февруари 22, 2008, 15:10:40 pm »
в този сайт и форумите към него има много информация на тема missed аборт и повтарящи се аборти.
моля, използвай функцията за търсене в статиите от сайта и в този форум. сега нямам време да търся, но има много писано по въпроса - и какво да се прави, и къде да се ходи, и какви са основните групи от причини за повтарящите се аборти.

аз самата съм с два миседа, сега имам дете. не съм единствената тук. не губи кураж, ще успееш! но трябва изследвания...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #3 -: Февруари 22, 2008, 15:50:18 pm »
Много ви благодаря, всъщност аз изчетох всичко, но още не съм го систематизирала в главата си. Предполагам, че на прегледа ще ми се поизняснят нещата, които трябва д а направя и последователността им, но ще пиша тук, за да се подкрепяме и да си даваме кураж взаимно. Някак като си написах историята май ми поолекна малко ...
Успех на всички
*
« Отговор #4 -: Февруари 22, 2008, 16:19:26 pm »
И аз съм на мнение, че споделянето помага.
Но и само фактът, че си казал (написал) нещата които те тревожат пак някак си се успокояваш.
Успех и пиши!

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #5 -: Февруари 22, 2008, 16:39:36 pm »
Jelibon, иди на прегледа и ако се почувстваш комфортно, продължи консултациите там.
Доскоро нямах отзиви за клиниката, но късно вчера ми звънна приятелка с молба да я насоча за консултация и цветна снимка. От всички контакти, които й дадох е успяла да се свърже и запазаи час само в клиниката на Мазнейкова и днес преди обяд вече беше успяла да мине на преглед и да си направи снимката. Каза, че е доволна, обърнали са й доста внимание, коментирали са подробно досегашните изследвания и са й дали препоръки за следващите.
Успех!

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
« Отговор #6 -: Февруари 22, 2008, 20:57:59 pm »
Аз съм доволна от д-р Мазнейкова, но отидох при нея чак като забременях, за да ми следи бременността, тъй като преди това имах 2 спонтанни аборта. Доволна съм от отношението в цялото гинекологично отделение там. Смятам да остана неин пациент.
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #7 -: Март 04, 2008, 08:29:37 am »
Съжалявам, мила!!! Боли много, но... Кураж! Всичко ще се оправи!!! :bighug: