Здравейте всички, ще опитам да бъда кратка. През декемери 2006 преживях "missed", дълго се питах защо, какво стана, аз ли направих нещо, но с течение на времето като че се примирих някак и след уверението на лекарката ми, че се случва често, че трябва да опитаме отново, през юни започнахме да правим бебе. В края на декември 2007 видях положителният си тест и в мен се породиха странни смесици от чувства на страх и радост, отидох на лекар при първа възможност, казаха, че всичко е наред и аз се поуспокоих някак, но не съвсем и ходех всяка седмица, докато не ми казаха,че психясвам, че всичко е като трябва ... Така аз престанах за период от две седмици, но усещах,че трябва да ида и на друго място - отидох в клиниката на д-р Мазнейкова и там ми съобщиха страшната вест - сърчицето на бебето е спряло, то не се развива
Бях потрсена, изобщо не очаквах ...
Преди няколко дни ми направиха абразио, сега се опитвам да мисля трезво, на моменти не ми се получава, но ми се ще да вярвам, че всичко ще се оправи ...
Бих искала да ми препоръчате специалисти, които са ви помогнали, аз трябва да отида на 28 февруари на преглед в клиниката на д-р Мазнейкова (там ми правиха абразиото), но незнам там ли да продължа с лечението и консултациите, след като ми назначат нужните изследвания или ... Ужасно съм объркана и тъжна . Безкрайно ви благодаря на всички, които можете да ме насочите или дори да ме подкрепите със съвет .