мисля, че на всяка от нас и се случи някоя нетактична или просто злобна жена да и се исфука с "големият успех" на случайната и бременност....дори и тогава когато знаят за нашия проблем или просто могат да се досещат ,че след толкоз години брак нещо не е наред при нас и затова бебето закъснява
Да, но на земята има какви ли не екземпляри и някоя може да те наранява с нетактични коментари съзнателно както и несъзнателно
В описания случай от Надежда става въпрос за чисто злобна по природа жена от горе на всичко с големи комплекси
...аз ги наричам ТРЪТКИ такива екземпляри неспособни да се реализират по друг начин и хитри жалки същества....крайнасметка е по-леко да седиш с краката нагоре и да се реализираш като гестанционна.....не бих я наричала жена или майка
,защото на мой ред ми писна от такива ексемпляри способни само да обиждат нарочно другите, на които съдбата им резервирала трудния път към мечтата да станат майки :oops:писна ми от такива и въобще не давам вече обяснения защо съм спряла да им отговарям на "добър ден", телефони или е-майли....а когато настояват просто им отговарям,че освен че не заслужават,ама и си го просят и без да ми мръдна окото им обяснявам, че не желая повече да общувам с безмозъчнни трътки и нека сама да се досети защо не желая
....да са живи и здрави и да родят здрави и хубави дечица,които да си ги оглеждат тъка както могат....защото да си родител не означава само да раждаш, а трудното после идва и аз не знам дали всяка трътка е способна да оглежда едно човече тъка ,че после той да стане личност
.....
Има и други жени или бабички
,които се усеща ,че не искат съзнателно да те нараняват ,но просто са нетактични или любопитни :lol:На тези не им сърдя,даже са м симпатични,но винаги отговарям стандартно: Божа работа е
пожелавам ви здраве и късмет ,както и да не се наранявате толкоз лесно от такива същества...нещо не мога да ги наричам жени
нека всяка от вас да осъществи мечтите си!