0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Re: Вече направо не знам какво да си мисля...
« Отговор #20 -: Март 26, 2009, 22:26:19 pm »
Май всички сме минали през този проблем "секс по график"  :( Направо убива всякаква романтика и еротика... Ние поне и двамата знаехме, че трябва да се действа и не е имало убеждаване, но пък в един момент направо не ми се мислеше за секс. И се чувствах някак виновна да карам мъжа ми в определените дни, все едно го ползвам само за разплод  :oops: Като се стигна до инвитро най-накрая сякаш се успокоихме и се върна и удоволствието, макар до последно да таяхме мъничка надежда, че и при нас може да стане чудото "успокоиха се и докато дойде време за инвитро, тя забременя".

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #21 -: Март 27, 2009, 23:01:17 pm »
Бе не знам, ама моичкият вчера ме пита "А ти сега имаш ли яйчица, за да го правим?"  8O 8O 8O Малеее.... изтрещях! Не! Не е нормално да си задаваме такива въпроси преди секс!!!  osi_7
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #22 -: Март 27, 2009, 23:11:59 pm »
Бе не знам, ама моичкият вчера ме пита "А ти сега имаш ли яйчица, за да го правим?"  8O 8O 8O Малеее.... изтрещях! Не! Не е нормално да си задаваме такива въпроси преди секс!!!  osi_7

Не е нормално, наистина, ама за хората които нямат проблеми може би :?При нас вече е ежедневие....на това му се вика разговор-страстоубиец :lol:То не е смешно...ама понякога ме избива вече..
Снощи мойто мило тръгна да си ляга рано, рано и ми вика айде лека нощ!Викам ти смяташ да спиш ли?А той-даааа, викам - забрави - днес ни е посления ден надежда за месеца...и то милото..какво да прави..прежали се :lol: :lol: :lol:Даже се учудих, че изобщо ме отрази, след тази реплика..мислех, че ще "увяхне" :lol:
Направо е брутално вече, температури, овулации...дори да не му казвам кога съм в Ову, като взема да го тормозя за секс, когато заспи рано-рано, той сам се досеща.А работи на 2 места и наистина вечер е много изморен, но засега нямам оплаквания, не роптае, даже е по-ентусиазиран от мен!До кога ли :?
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #23 -: Март 27, 2009, 23:26:28 pm »
Здравейте отново, тази вечер отново препрочетох всичко което сте писали и честно да ви кажа действате ми толкова окуражително. Жени - извинявай ако съм била малко заядлива, но този месец нещо всичко ми се струпа в повечееее.
Момичета всичко е така както пишете, ... всичко. На всичкото отгоре вече забелязвам проблем и в себе си! .... а именно желание за секс - никакво... Ако случайно мъжът ми си направи устата - аз без да искам прехвърлям набързо в главата си мисълта кой ден е, кой ден от МЦ и ако не съвпада с "вероятните дни" потушавам веднага всякакво негово желание!!! Което е безумие... напълно безумие. Вярно че след толкова много години заедно нещата не са толкова страстни както в началото, ама пък и аз така да се държа като гадна меркантилна гъска - срамота и да му отрепвам желанието когато не е подходящото време... Тъй че реших - заравям темата за "яйчицето", "овулацията", денят "Х", който всъщност са четири дни "Х"....и т.н. От другия месец ще се опитам да съм нов човек. Да имаше как да не си отбелязвам и датата на първия ден от цикъла - щеше да е най-добре ама не трябва. И на тестовете за овулация - инвеститор няма да им бъда!!! ОБЕЩАВАМ.
Ще ви разхажа другия месец дали съм се справила...
Хайде до скоро.
*

Zorichka

• **
  • 52
  • има надежда, повярвайте
« Отговор #24 -: Март 28, 2009, 19:38:14 pm »
   Хей, момичета, а в тези дни,наистина като че ли естественото желание за секс изчезва, но и ние допълнително си го причиняваме, не мислите ли? Особено мислейки само за това. Спрете !!!
   И все си мисля да ви питам- някоя от вас да е пробвала да стои в поза "челна стойка" след полов акт, за да се подпомогнат мъниците по пътя им? Аз го правя, а този месец имам и закъснение, което ме навява на някои мисли, но още не искам да знам ...  :ask: Само мога да кажа, че имам невероятно точен МЦ.
   Ще пиша какво става с мен веднага щом разбера, но мисля, че има ефект от тази поза, а и от подлагането на възглавница след това под дупето ... :sleeping:
« Отговор #25 -: Април 17, 2009, 13:25:05 pm »
Здравейте момичета! За радост аз нямам този проблем. Напротив!
И двамата го искаме и то много, но за сега.....ефект отрицателен. Поглеждам си дните на овулацията, но не ги поставям като фикс идея че през тези дни задължително трябва да се работи по въпроса.
 Искам да ви споделя че от м.Януари насам усилено работим за бебок, но нещо не се получава. Започвам наистина да се отчайвам и все си казвам: "Защо при хората, които не го плануват става веднага, а ние плануваме, чертаем, смятаме ...... и накрая пак нищо?"
Знам, че не трябва да се отчайваме и да вдигнем главите смело, но вътре така пак си го мислим и все това ни е в главата.
Чета тук за разни изследвания които се правят - не съм запозната толкова, но мисля да си взема направление за гинеколог, че и без това отдавна не съм ходила.
*
« Отговор #26 -: Юли 02, 2009, 16:01:16 pm »
Мила j-j-ana, аз имам подобен на твоя проблем, не с мъжа ми а със второто дете.Имаме момченце(да ни е живо и здраво).С неговато забременяване и износване нямах проблеми,но явно вторият път трябва да разбера че нищо не е толкова лесно.Няколко години изследвания,лекарства,доктори.Няколко спонтанни аборта 1 от които с имунотерапия и пак нищо.Вече съм решила да сме живи и здрави и ако е речено да стане ще стане.Не допускай това да ти стане фикс идея.Така само си вредим.Желая ти успех.
« Отговор #27 -: Юли 02, 2009, 23:23:50 pm »
  Наскоро много се бях отчаяла поради тази причина.Сексът за мен вече не е удоволствие,а цел!  :( Всеки път си казвам,че само веднъж да забременея,няма да правя секс повече!  :oops: Което е ужасяващо.Плаша се от себе си и мислите си,а съм само на 26!!!
 И аз отдавна не споделям с мъжа ми ,кога и защо.След близо 5 гд.опити и 3 гд.секс по график, и на любимия вече не му се иска.Омръзна ми да се правя на палячо 4 дни в месеца и да измислям някакви чудесии за да събудя желанието му.Понякога се чувствам като блудница.  :? То или гледа Хорейшио или Джак Бауър,или пък съм сготвила мнооого вкусно и е преял и има чувстбото ,че ще повърне  :(  .Ама ги и измисля едни...
  Имаше моменти в които избухвах в рев и си мислех,че вече не ме обича и че съм му противна.После разбрах,че не е това.С времето мъжът ми става все по нежен и обичлив,постоянно ми го повторя.Дори и след 8 гд. съвместен живот,винаги като излизаме заедно се държим за ръка.Вече не се съмнявам в любовта му.Просто вече сексът ни куца.А как беше преди... :wink: .
  Преди все ми повтаряше да се успокоя и че дори и да не стане за него не е проблем.Казваше ,че не е с мен ,заради репродуктивните ми способности.А аз се вбесявах от това.После започна да ме критикува,че заради лудостта и фикс идеята ми да имаме дете, не става.А сега след лапарото,което показа,че всичко ми е ОК и няма причина,направо започна на шега да го избива.И май се оказва прав,че съм ,,малко,, лудичка.  :(  .Идва ми да направя ин витро,че да се свърши веднъж завинаги.  osi_13
  Явно,че при всички ни е така.Успокоява ме мисълта,че секса вече не е хубав,не защото сме си омръзнали и не се обичаме,а защото имаме проблем и думичката ТРЯБВА не ни излиза от умовете!
 Е ,и аз си изплаках мъката.Това ме тормози от много време,но не мога да споделя с мъжа ми.Мисля,че ще го обидя много,макар да знам,че и той се чувства като мен.
  Съжалявам,ако съм ви отегчила,но няма с кого другиго да споделя,а знам че вие ще разберете.
  j_j_ana,при теб наистина е доста по-сложно и наистина те разбирам!Прегръщам те силно и се надявам скоро да намериш решение.Явно изборът ще си е лично твой,дали да продължаваш с лекарствата, опитите и борбата с мъжа,или да се откажеш от желанието за второ дете .Явно си опитвала много пъти да говориш с мъжа си,но остава като глас в пустиня. :(   Аз лично не знам как бих постъпила.Гледам от друга страна.Сега си казвам,че искам Господ да ме дари поне с  едно детенце ,макар че искам да имам най-малко две.  :P Надявам се, не се сърдиш за това последното,което написах.Успех ти желая!!! :P
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #28 -: Юли 03, 2009, 00:06:02 am »
peroshinka Разплака ме.... прочетох моята история написана от друг ... до средата.
« Отговор #29 -: Юли 03, 2009, 00:19:31 am »
j_j_ana    :bighug: :bighug: :bighug:
*

Zorichka

• **
  • 52
  • има надежда, повярвайте
« Отговор #30 -: Юли 09, 2009, 15:34:37 pm »
Общо взето всички мъже са едни и същи.Когато на тях им се иска ти трябва да си винаги готова иначе се сърдят,а за тях това не се отнася.Аз мисля,че трябва да спреш да мислиш за това и каквото стане.Донякъде и него го разбирам-наистина правенето на секс по график и на мен не би ми харесало.Престани да му говориш за това и нека да си помисли,че вече си забравила,а в същото време се опитай съвсем непринудено тези дни да го накараш да го направите.А пък и вярно казват момичетата дали винаги е вярно това за тези четири дни.Има най-различни случаи.Дано съм ти полезна и УСПЕХ!
Мерилин, напълно си права... все пак ние, жените, сме мнооооого по-хитри и знаем кога и как да го направим ...
« Отговор #31 -: Юли 09, 2009, 16:06:29 pm »
Моят мъж пък явно или го мързи да прави секс , или не иска дете. Винаги му се спи ,все е изморен , изнервен или го няма. Какви ли не хитринки съм прилагала / като се започне от клишето да го посрещна само по жартиери/ , но мъжът си е мъж- първо трябва да хапне салата , да пийне , след това основно , а пък и десерт търси. И след тази процедура , вече се е наял и му се доспива , и аз оставам " за утре вечер"/както той се изразява/. Това "утре" доведе до правене на секс само около 3 пъти месечно. Знам , че понякоа и от първия път става , но ние вече 3-та година следваме този "график". Говорили сме , че за да стане трябва и двамата да се постараем , но уви.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #32 -: Юли 14, 2009, 01:31:29 am »
Така вървейки по този път тъй като аз не съм първа младост предполагам че бързо ще стигнем до инвитро... и стигнем ли до там - това ще е. Скъпият еднозначно ми обясни че той за спермограма няма да отиде НИКОГА. Та чудя се как бих могла да си взема материал от такъв див инат.
Това е детинско за недаването на спермограма, дори и ти да имаш доказани проблеми. За стерилитета е важно ДВОЙКАТА ДА СЕ БОРИ ЗАЕДНО, иначе е прото несподелена мечта на единия.

Това, което описвате и аз съм го изживяла.
Пробвайте следния вариант: поредния месец, поредните прегледи. Никакви индикации към мъжо кога ще е деня х или ако ви попита, отговаряте уклончиво. Дни преди предполагаемата  дата според  Вас за настъпващата овулация заявявавате, че сте били на преглед и за съжаление този месец пропускате шанса за бебе, защото въпросните четири дни са вече изгубени. Чакате реакция - ако се активизира за секс, значи се е освободил от напрежението и стреса че и този месец трябва да направи бебе , а ако продължи да е непукист - това е мъж "мърда".