0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
въпрос
« Отговор #20 -: Януари 24, 2006, 12:28:45 pm »
Ха ! Верно,бе ! Като го задържах 5 минути след сигнала и се покачи с 2 стотни. 8O Брей ...беше 36.8 като изписука ,оставих го под езика и стана 37.0.Луда работа.Защо не ги пишат тия неща в упътването,бе..Благодаря на всички,които ми помогнаха да достигна до това грандиозно откритие :lol: Остава въпроса : за какво тогава по дяволите е този звуков сигнал! Може би за да каже "настана момента,от който нататък трябва да отчетете още 5 минути... 8O "
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
въпрос
« Отговор #21 -: Януари 24, 2006, 12:30:24 pm »
Аз защо не ги харесвам тия термометри ...

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
въпрос
« Отговор #22 -: Януари 24, 2006, 13:50:45 pm »
Сериозно ли живачните термометри трябва само под езика да се слагат, когато се мери температура орално???
*
въпрос
« Отговор #23 -: Януари 24, 2006, 14:04:52 pm »
За дигитален съм пробвала не под езика и в зависимост от стайната температура варира и тази отчетена от термометъра. Все пак за времето, което си изметрваш температурата дишаш и това влияе, според мен. И на мен не ми се нравят, но пък са по-практични.