0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Има ли забременели след калолечението?
« Отговор #40 -: Февруари 13, 2007, 08:08:03 am »
Ами защото имаме много семейни проблеми и не можем да отсъстваме от града, а от Поморие до Бургас ще можем често да си отскачаме, едната  вечер - аз, другата - мъжа ми н-р. Ох, много неприятности и болести все около нас! Направо си мечтая да можем да си грабнем шапките и да ни няма поне няколко дни. Когато правя инсеминациите, пътувам всеки ден до София, което си е живо убийство, но какво да се прави. Цяла нощ на автобуса, сутринта - прегледи, хормони и след обяд - обратно. На другия ден на работа. Вечерта - пак път и т.н. Но да не ви обременявам с моите проблеми....

ами не мисля, че е много добре процедурите да се правят през ден.процедурите се назначават от гинеколког, а не както на теб ти се иска.на мен всичките ми бяха приятни.моя мъж първоначално малко се дърпаше, защото всички процедури с кал и вода се правят на чисто голо, ама на 3тия ден не му пукаше, защото всички около теб са си чисто голички.
*
« Отговор #41 -: Февруари 13, 2007, 11:10:43 am »
Не, Мимка, не си ме разбрала правилно. Само вечерите трябва да се прибира някой, сутрин пак ще е на линия. То разстоянието е малко, нонезнам как ще се оправим с парите. Сори, но май засега, ще отпадне санаториума. В момента мисля за документи за инвитро и трябва да взема много решения. Благодаря за мнението!

« Отговор #42 -: Март 21, 2007, 14:35:06 pm »
Хайде момичета, лятото наближава. Решихте ли вече дали ще ходите на кални бани и най-вече къде?
Аз в моемта мисля различни варианти.
*

dimitrowa

« Отговор #43 -: Април 30, 2007, 17:54:58 pm »
здравей
Аз също ще ходя на калолечение и искам да те попитам какви хапчета взима да не кървиш. Защото и аз го имам този проблем. 
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #44 -: Юни 05, 2008, 10:16:10 am »
А да ви питам, как се действа, ако си от малък град, от Петрич, първо се обаждаш да резервираш ли, от къде се взема карта за резервация, как се действа всъщност.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
« Отговор #45 -: Юни 05, 2008, 17:01:22 pm »
В другата тема, в която си задала същия въпрос съм описала реда. Дано ти е от полза.
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
« Отговор #46 -: Юли 15, 2008, 17:32:47 pm »
Да ви питам за Кюстендил, стаята ни е А*, хубава ли е.А има ли хладилник, има ли условия нещо да си направим, да си запечем за ядене, кафе да си сваря, всъщност какво има.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.