0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Ами като гледам доста момичета пишат, че са доволни от калолечението в Поморие, но има ли някоя забременяла??

Има ли забременели след калолечението?
« Отговор #1 -: Юни 09, 2006, 12:53:38 pm »
Аз, гласувах но искам и да пусна един глас и за моя приятелка с която се запознахме на калолечението и при нея резултата дойде на лице още на другия месец.Сега вече си има прекрасна дъщеричка.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #2 -: Юни 09, 2006, 13:27:44 pm »
Мен ме притеснява и това, което ми каза един гинеколог. При него били идвали момичета, които получили възпаления от тези бани, защото било нехигиенично и ненаучно. Навита съм да ида, но се чудя -  полза и да няма, поне да не ми навреди.

« Отговор #3 -: Юни 09, 2006, 13:51:25 pm »
Цитат на: butterfly
Аз, гласувах но искам и да пусна един глас и за моя приятелка с която се запознахме на калолечението и при нея резултата дойде на лице още на другия месец.Сега вече си има прекрасна дъщеричка.

Аз пуснах глас вместо нея.

Не съм ходила на кални бани и нямам (струва ми се) показания за такива.
*
« Отговор #4 -: Юни 09, 2006, 14:24:59 pm »
Аз съм ходила в Кюстендил. За съжаление при мен нямаше ефект, както и при две други момичета, с които се запознах там и с които поддържам връзка.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
« Отговор #5 -: Юни 09, 2006, 14:50:16 pm »
При мен също няма бебе все още като резултат от калолечението, но пък за сметка на това нямам никакви болки при идването на цикъла. Имах си даже преди това и диагноза дисменорея. Разликата от преди калолечението и след е, че мезнисът ми беше с продължителност 7 дни и с ужасни болки първите 2 дни, а сега ми е 3 като въобще не  усещам кога ми идва, единствено че като количество ми стана много по-обилен. След калолечението съм правила микробиология и цитонамазка. Първата беше чиста, а цитото беше ПАП 1.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #6 -: Юни 09, 2006, 15:48:48 pm »
Цитат на: bori_st
След калолечението съм правила микробиология и цитонамазка. Първата беше чиста, а цитото беше ПАП 1.

Това звучи успокояващо :)

« Отговор #7 -: Юни 09, 2006, 15:50:49 pm »
Аз бях на кололечение в Кюстендил преди 2 месеца :)
 Бебе няма, но за пръв път от година и половина имах спонтанна овулация, и така вече 2 месеца.

Нищо гадно не пипнах :D

Даже бих повторила след време
*
« Отговор #8 -: Юни 09, 2006, 19:45:34 pm »
Аз бях преди 9м.,и о6те няма бременост.Там се запознах с жени,на който приятелките са били забременяли.Става въпрос за Поморие.
« Отговор #9 -: Юни 10, 2006, 23:03:26 pm »
Зайо,благодаря че си пуснала глас за моята приятелка.
« Отговор #10 -: Юни 13, 2006, 08:23:13 am »
Здравейте момичета,
И аз съм от тези доволните от Поморие, но без последвала бременост. Макар че и на мене калта ми се стори доста нехигиенична , за щастие не упсях да се сдобия с инфекция.

Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само.
*
« Отговор #11 -: Юни 13, 2006, 09:59:33 am »
Ходила съм и в Кюстендил, и в Поморие. Не съм забременявала веднага след процедурите, но оттогава не съм имала никакви болки по време на менструация, а преди това бяха доста силни. Това лято мисля пак да ходя в Поморие, ако ми отпуснат от НОИ направление  :roll:
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
« Отговор #12 -: Юни 13, 2006, 19:24:19 pm »

За нас,ок-кални бани.Но ако проблема е мъжки фактор?Какви са процедурите в този случай?
« Отговор #13 -: Юни 14, 2006, 00:43:29 am »
Карелия, в Поморие д-ра даже препоръчва когато жената е там и мъжа й да е с нея.За тях също има кални процедури,е не знам точно какви са,но било хубаво и двамата да са там и да има повече ''кекс'' заедно с процедурите.
*
« Отговор #14 -: Юни 14, 2006, 16:31:36 pm »
Когато бях вПоморие имаше доста мъже.На тях също им правят кални бани- кален тампон в ануса.Предполага,че е доста неприятно за тях,но...
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #15 -: Юни 15, 2006, 10:49:05 am »
Ходих на калолечение във Варна преди 4 години по препоръка на една приятелка, която на следващия месец забременя. Уви, при мен нямаше ефект.
Re: Има ли забременели след калолечението?
« Отговор #16 -: Юли 28, 2006, 14:06:52 pm »
аз забременях на 2 месец след кал, физиотерапия в съчетание с разтоварващ режим на плодове и чай и  инжекции ФИБС.
Имах диагноза от цветна снимка проходими тръби ,но течността не се излива в коремната кухина.
Предния месец преди да забременея имах киста 7 см функционална.
« Отговор #17 -: Август 03, 2006, 21:07:04 pm »
Аз също ходих на калолечение в Поморие преди 2 години. Засега няма бебе, но болките при менструация намаляха веднага. Сега, след 2 години пак започвам да усещам силни болки и се чудя дали да не посетя и баните в Кюстендил. Някой знае ли цените по НОИ и дали лесно се урежда място там?
И на нашата улица ще изгрее слънце!!!

« Отговор #18 -: Август 03, 2006, 22:21:01 pm »
Да, лесно се урежда и струва около 80-90 лева за 15 дни.
« Отговор #19 -: Август 24, 2006, 10:08:37 am »
Здравейте!  Много отдавна чета всичко изписано тук , но рядко пиша.
Първия път забременях по време на втори курс физиотерапия  /ултразвук и бипулсатор/ , за съжаление бременността се оказа извънматочна последва операция и отстраняване на едната тръба. Единствената ми останала беше непроходима според резултата от цветната снимка. Ходих в Поморие юни месец 2005 год. януари 2006 год. се оказах отново бременна , за съжаление отново извънматочна , последва операция и отстраняване и на другата тръба.  Сега чакам здравната каса да благоволи да ми отговори и да започвам с инвитрото.
Така че имайте вяра явно помагат тези кални бани