Здравей, Макче! Аз не съм доктор, та не мога да ти кажа нищо със сигурност... Просто споделям собствения си опит. Аз досега без цикъл не съм била нито един месец, дори в началото на годината имах обратния проблем - идваше ми на 18-19 дни и единия път кървях цели 14 дена!!! И въпреки това се оказах с ИЯР. Та от началото на лятото, док ми предписа Естрофем, за да видим как ще реагира матката, та ако се намери донор - да може да се получи имплантацията. Освен това пия и Дуфастон от 16 до 26-ти ден (по 2т). За Естрофема - също по 2 дневно, от 1-ви(2-ри)ден до 26-ти. Това е при мен, Док каза лятото да не ги спирам, въпреки, че чак септ-октомври ще се надявам на донор, ако има въобще... Та така, нали няма да предприемеш някакво самолечение, аз съм изследвана, така са преценили и слушам... И аз, като теб, също не знам и се чудя, колко ли време ще може така. Защото като попитах, мога ли лятото да не пия нищо, отговора беше, че ако не пия, няма да имам цикъл... Такава е хавата значи, не е добре. До колкото знам, при мен няма никакви шансове на естествена овулация, аз съм си определено за донор, само дано скоро се намери, че според Док, нямаме никакво време (каквото и да значи това,,,)
Успех и горе главата:)