0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

future

пукция киста на яйчника
« -: Февруари 18, 2006, 00:37:47 am »
Здравейте, предстои ми пункция на киста (подготовка за ин витро-трябва да се махне) и ако на някой от Вас е правена такава манипулация, нека да ми каже дали боли. Ще ми я правят в "Тина Киркова" с местна упойка.
Благодаря Ви
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
пукция киста на яйчника
« Отговор #1 -: Февруари 18, 2006, 08:29:21 am »
Щом е с упойка, значи няма да те боли. :lol:
*
пукция киста на яйчника
« Отговор #2 -: Февруари 18, 2006, 12:10:52 pm »
Правих пункция точно там. Ако имаш въпроси пиши на лични. Ще ти разкажа.
пукция киста на яйчника
« Отговор #3 -: Февруари 18, 2006, 12:44:40 pm »
Анди, не на лични, защото се губи познанието. Пиши тук.
*
пукция киста на яйчника
« Отговор #4 -: Февруари 19, 2006, 13:40:34 pm »
На лични, за да не намесвам имена на доктори, а не за нещо друго. Пункцията мина много леко при мен, усетих само едно бодване, като докторите си говореха нещо, че им "бяга" и не могат да я нацелят, та предполагам заради това. С цялото чакане и след това спане около час-два, към 12 часа бях на работа и нищо ми нямаше. Аз и не исках да спя, но после осъзнах, че от упойката съм била като в просъница, въпреки че помнех уж всичко. След манипулацията съжалявах, та и все още, че трябваше да пия три месеца Диане и да чакам да се пукне, вместо да се направи пункцията веднага и да се започне със стимулация за ин-витро. Така или иначе сега пак съм в същото положение- имам кисти, които ако не се пукнат през началото на март, пак ще съм на пункция, та ще разказвам и за това може би:-(
пукция киста на яйчника
« Отговор #5 -: Февруари 19, 2006, 15:13:18 pm »
Здравей!
Ето тема, която бях пуснала след пункцията на моята киста.
Искам да те успокоя, че не боли. На мен ми я правиха с пълна упойка и мина за кратко време.
Желая ти успех!
http://zachatie.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1955