0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Приятелката на моя приятелка е правила инвитро в клиника в Швейцария. След няколко неуспешни инвитра в България, случайно била в Швейцария - разбрала за тази клиника и като на майтап решила - ще се пробвам за последно. И... сега има близнаци Тя е разказала, че там се плаща за инвитро само първият път. Давали гаранция за успех. Ако е неуспешно - ти правят следващо без да плащаш нищо и така колкото пъти искаш, докато се получи. Т.е. плащаш веднъж - и след това се действа до успех - всички следващи инвитра не се заплащат. Сега съм поръчала на моята приятелка, да ми намери координатите на тази клиника.
А колко струва знаеш ли?Звучи ми доста невероятно
Това ми звучи нещо като "Програма Споделен риск" - мисля, че и в някоя от нашите клиники имаше нещо подобно - примерно плащаш авансово 1.8 (примерно!) процедури (180% от цената) и правиш докато стане.
Споделения риск не беше ли нещо като на изплащане?
Цитат на: TonitaСподеления риск не беше ли нещо като на изплащане?Хмм, може значи да не си спомням правилно кое как се казваше - но имаше нещо такова - точно споделят финансовият риск пациента и клиниката.