0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvenaaa

invitro
« -: Март 22, 2006, 21:42:16 pm »
някой можели дами каже цени за инвитро
invitro
« Отговор #1 -: Март 23, 2006, 00:03:50 am »
В Тина Киркова
690 лв за изследвания на двамата съпрузи и прегледите
510 лв. самото инвитро
Това ни казаха че е единят вариянт да се плати на два пъти,
а другият е еднократно 1200 лв.
Лекарствата ще ги пробваме през касата, иначе не знаем каква им е цената.
В други клиники не съм питала и не мога да ти кажа, дано се включи още някой с инфо.
Късмет.

*

balmi

invitro
« Отговор #2 -: Март 23, 2006, 09:30:24 am »
В клиниката на Щерев
2100 лв за инвитро
2400 лв за икси
Цените включват УЗ прегледи и самата манипулация.
Хормоните се заплащат отделно т.е. естрадиол и ЛХ - еднократно изследване е 30 лева за двата.
Лекарствата се заплащат също отделно или се кандидатства по Здравната каса.
*

silvenaaa

invitro
« Отговор #3 -: Март 26, 2006, 14:35:17 pm »
на мен ми искат 7000 лв със лекарствата възможнолие да са толкова скъпи тия лекарства
*
invitro
« Отговор #4 -: Март 26, 2006, 15:17:49 pm »
Цитат на: silvenaaa
на мен ми искат 7000 лв със лекарствата възможнолие да са толкова скъпи тия лекарства

Зависи с какъв препарат ще те стимулират.
Само не можах да разбера - на теб парите на куп ли ти ги искат? Попитай каква е цената на самата процедура, а количеството на лекарствата зависи от това как реагираш на стимулацията.
В коя клиника ти искат тази сума :?:
*

silvenaaa

invitro
« Отговор #5 -: Март 26, 2006, 16:17:52 pm »
в клиниката  репробиомед при др табакова .инвитрото е1500лв
*
invitro
« Отговор #6 -: Март 26, 2006, 18:29:26 pm »
в клиниката  репробиомед при др табакова .инвитрото е1500лв

Имам 2е процедури в тази клиника и да ти кажа общо всичко + замразяване на ембриони ми излезе малко под 4000лв. Всичко е строго индивидуално, като имаш в предвид, че цената на Пурегон 100 е около 110лв(ако си го купуваш ти), а ако е от клиниката е на 120лв. Така че избягвай да си вземаш лекарствата от там  :?
Успех
*
invitro
« Отговор #7 -: Март 26, 2006, 18:52:06 pm »
Миси,извинявай не разбрах ти за двете процедури ли си платила общо
4000 лв. или цената на една процедура е толкова?
*
invitro
« Отговор #8 -: Март 26, 2006, 19:02:57 pm »
Цитат на: Maus
Миси,извинявай не разбрах ти за двете процедури ли си платила общо
4000 лв. или цената на една процедура е толкова?

Грешката е моя :oops:  това е цената за една процедура, като в нея включвам всекидневните прегледи+хормоналните изследвания+замразяването на ембриони. Вторият опит е идентичен - цената е почти същата - малко под 4000лв
*
invitro
« Отговор #9 -: Март 26, 2006, 19:17:28 pm »
Цитат на: hari_77
В Тина Киркова
690 лв за изследвания на двамата съпрузи и прегледите
510 лв. самото инвитро
Това ни казаха че е единят вариянт да се плати на два пъти,
а другият е еднократно 1200 лв.

Какви са тези изследвания за 690 лв.  8O и 510 лв. за самото ин-витро ми се струва доста нереална цена
*

silvenaaa

invitro
« Отговор #10 -: Март 26, 2006, 19:23:06 pm »
аз не съм към здравната каса всичко си плащам исега почвам за сега изследванията ми струват около 600лв.
*

Anonymous

invitro
« Отговор #11 -: Март 26, 2006, 19:28:59 pm »
извинявай миси но не разбрах направила си инвитро при др табакова ли.тая цена за цялата процедура лие
*
invitro
« Отговор #12 -: Март 26, 2006, 19:32:18 pm »
Силве, и на нас предварителните изследвания в същата клиника за двамата ни излязоха над 400 лева. Аз също имам 2 опита там, които сумарно ми излязоха по около 4500 всеки, като самата процедура беше 2000, лекарствата около 1000 (къс протокол), а останалото за прегледи изследвания и т. н. Третия опит го правих във Варна и пак излезе приблизително толкова - 1400 за процедурата, 3100 за лекарствата (дълъг протокол) и 100 за консумативи.
Не може предварително да знаят с голяма точност колко ще ти излязат лекарствата, защото много зависи как реагираш на стимулацията - оттам зависи продължителността и дозите, които поставят.
Успех ти желая!
*
invitro
« Отговор #13 -: Март 26, 2006, 19:39:44 pm »
аз не съм към здравната каса всичко си плащам исега почвам за сега изследванията ми струват около 600лв.

Това че не си по Здравната каса не означава, че не можеш да си направиш някой от изследванията който се поемат. Въпреки, че ми е много добре известно, че въпросната клиника държи всички изследвания да бъдат направени там - нямали доверие на други  :evil: , но това е друга тема.
Прочети внимателно поста на Хари, още повече, че е по здравна каса  8O
*
invitro
« Отговор #14 -: Март 26, 2006, 19:44:42 pm »
Цитат на: Anonymous
извинявай миси но не разбрах направила си инвитро при др табакова ли.тая цена за цялата процедура лие

Да Госте, правила съм ин-витро там. По-горе Сygnus много добре го е описала :lol:  моят случай е идентичен единствената разлика при мен е, че цената на самата процедурата беше 1000 лв.
Успех
*

silvenaaa

invitro
« Отговор #15 -: Март 26, 2006, 20:01:37 pm »
благодаря ви момичета.Това емного важно за мен понеже съм в напреднала възрас  на 40г и нямам никакъв опит.Няма да кажа всичко апсолютно нищо не знам. аз съм начинаеща и ще ви бъда благодарна да ме имформирате за всичко
invitro
« Отговор #16 -: Март 27, 2006, 15:56:51 pm »
Какви са тези изследвания за 690 лв.  8O и 510 лв. за самото ин-витро ми се струва доста нереална цена[/quote]

Пакета е 1200 лв. казаха ни че може да се плати на два пъти, като първият път е 690 лв. а вторият е 510.
Платих първата сума и от тук на там показвах само ф-рата. Всички изследвания мойте и на съпругът ми /включително за СПИН, Васерман, спермограма и др./ както и прегледите, не сме дали и стотинка.
Направиха ми протокол за касата но не са ми казали че трябва задължително да ходя там за инвитрото, за това мисля че втората сума е само за самата процедура.

*

Anonymous

invitro
« Отговор #17 -: Март 28, 2006, 13:10:25 pm »
Здравейте, аз съм от Пловдив. Тук отскоро предлагат инвитро и то доколкото знам само подготвят организма , а самото изваждане на яйцеклетки, оплождане и трансвер стават в София в клиниката на д-р Щерев. Цената на процедурата в клиника Бора е 2500 лв. без да включва лекарствата и хормоналните изследвания по време на процедурата. Заплаща се на две вноски - 1000 лв. при започване на процедурата и 1500 лв. при изваждането на яйцеклетки. Изследванията си ги плащахме отделно. Струват около 160 лева за двамата и включват всичко необходимо за кандидатстване в програмата на НЗОК. Във въпросната клиника миналата година е имало 8 или 9 инвитро бременни, но нямам идея от какъв е бил общият брой подложили се на инвитро жени.
*
invitro
« Отговор #18 -: Март 28, 2006, 15:02:35 pm »
В Пловдив освен клиника Бора има още две клиники - Салманида на д-р Делев и д-р Тони и клиника Плама на д-р Ставрев.
В тези две клиники цените са по-разумни.
Е... друг е въпроса, че аз при Ставрев няма да стъпя....
invitro
« Отговор #19 -: Март 28, 2006, 16:47:05 pm »
Приятелката на моя приятелка  :) е правила инвитро в клиника в Швейцария. След няколко неуспешни инвитра в България, случайно била в Швейцария - разбрала за тази клиника и като на майтап решила - ще се пробвам за последно. И... сега има близнаци :lol:
Тя е разказала, че там се плаща за инвитро само първият път. Давали гаранция за успех. Ако е неуспешно - ти правят следващо без да плащаш нищо и така колкото пъти искаш, докато се получи. Т.е. плащаш веднъж - и след това се действа до успех - всички следващи инвитра не се заплащат.
Сега съм поръчала на моята приятелка, да ми намери координатите на тази клиника.
 :D