не си ме разбрала май, не съм се излекувала. изследването ми излезна след като вече ме бяха оперирали-операцията беше спешна и нямаше време да си взема изследванията преди това. пък въпроса ми е малко странен може би, защото някъде четох, че едва ли не може да се увреди самата лигавица на тръбите, без да се изменят както при сраствания/ тя нали по принцип лигавицата би трябвало да има свойството да предвижва оплодената яйцеклетка към матката./ за това се тревожа. ако разсъжденията ми са правилни, излиза, че на пръв поглед всичко с тръбите може да изглежда че е наред, тъй като не са примерно стеснени или нагънати, но вътре самата лигавица да е нещо повредена, знам ли и аз. аз с простия си алъл си го обеснявам така: има място да мине яйцеклетка, но просто тя неможе да се придвижи защото залепва по лигавицата. оф, хич ме няма в обясненията. съжалявам. просто явно ми се иска някой да ме успокои и да ми каже, че всичко ще бъде наред, ще излекувам мръсните гадинки и после ще мога да забременея без да изпадам в ужас и в очакване дали пак няма да се окаже извънматочна бременност.