0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Пречи ли алкохолът на инвитрото
« Отговор #20 -: Май 15, 2006, 11:20:46 am »
Абе и аз мисля, че алкохола не е добра идея по време на стимулация и след това. Все пак и той и лекарствата минават през черния дроб и го натоварват. За по-сигурно си е въздържанието мен ако питате :)
*
« Отговор #21 -: Май 15, 2006, 15:08:09 pm »
Добре де разбрах - СПИРАМ И АЛКОХОЛА. Кафе не пия, на 7 април отказах цигарите, сега спирам алкохола, противозачатъчните ми убиват всякакъв мерак.... Не е лесно да искаш да си мама. Но си струва всичките усилия. Благодаря на всички за мненията и подкрепата. Желая ви успех момичета!
*
« Отговор #22 -: Май 15, 2006, 16:17:29 pm »
Ще вземат и едни крилца да ни поникнат накрая, пфуууфффу, ега ти живота :BangHead:
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*
« Отговор #23 -: Май 15, 2006, 16:56:50 pm »
Цитат на: marmi
Добре де разбрах - СПИРАМ И АЛКОХОЛА. Кафе не пия, на 7 април отказах цигарите, сега спирам алкохола, противозачатъчните ми убиват всякакъв мерак.... Не е лесно да искаш да си мама. Но си струва всичките усилия. Благодаря на всички за мненията и подкрепата. Желая ви успех момичета!

Марми... недей само спира Кекса..... :wink:

За цигарите те поздравявам... аз се пробвах... ама нещо не успях.... :oops:
Пък на срещата момичетата само т`ва ми викат.... цигарте... та цигарите.....
аз мрънкам че ми е тънка лигавицата... те пак... цигарите... цигарите....
И са много прави..... Ще се пробвам пак....

Ама както вика Ели7.... вече едни крилца и на мен ще вземат да ми поникнат................... :balk_22: ...........Единственото ми прегрешение са цигарите....
Е, хич не ми се ще чак херувимче да стана...... но в името на великата цел.....
За алкохола... ти си знаеш... но все си мисля... че ИНЦИДЕНТНО... чаша бира или малко ракийка.... няма да е чак толкова страшно, нито пък фатално.
Даже цигарите в тоя смисъл са по-гадни.... щото всекидневно се тровим с тях.....
За тях, още веднъж БРАВО че си ги спряла.

Стискам ти палци за успешна процедура......... :crossfingers:
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

« Отговор #24 -: Май 15, 2006, 18:54:25 pm »
Цитат на: Rommi

Роми, бе, споко, ще ги спреш. Нали не сме звучали съвсем като свекърви  :lol:
*
« Отговор #25 -: Май 15, 2006, 19:39:56 pm »
Цитат на: little_rabbit
Цитат на: Rommi

Роми, бе, споко, ще ги спреш. Нали не сме звучали съвсем като свекърви  :lol:

Абе.... не съвсем като свекърви.....ама....
2 цигари изпуших за времето на срещата...и гледах на никой да не пречи дима....ама пак се чувствах гадно и неудобно че ви димя.... :oops:
То, май от всичките 29 човека на срещата....на пръстите на едната ръка се брояхме пушачките.....
То... така и трябва да бъде де....
Гадна работа са това цигарите.........ша ги махам.... то е ясно....
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

« Отговор #26 -: Май 15, 2006, 20:17:20 pm »
Ех, Роми  :balk_21:
Всичко ще се нареди, ще видиш!
*
« Отговор #27 -: Май 16, 2006, 09:12:37 am »
Цитат на: Eli7
Ще вземат и едни крилца да ни поникнат накрая, пфуууфффу, ега ти живота :BangHead:

Да бе нещо ми боцка отзад ама доста ниско - или ми никнат крилца на дупето и ще стана като Карлсон, или е от боцкането с диферелина. А колкото до кекса - просто така ми действа регулона - пълен страстоубиец. Ама нали трябва да свиквам за след трансфера...
*
« Отговор #28 -: Май 16, 2006, 09:21:27 am »
Съжалявам но нещо не ми се е получил цитатът. Картинки също не мога да вмъквам. Има някакъв проблем.
Сега един сериозен въпрос - как си уредихте почивни дни след пункцията и трансфера? Клиниката в която ще правя инвитро е частна, не работи с касата и от там няма да ми дадат болнични. На отпуск точно в този период също не мога да разчитам. Остава ми да помоля джипито за болнични, но може би има и друг начин. Вие как го направихте?
*
« Отговор #29 -: Май 16, 2006, 09:46:41 am »
Марми, и в частна и в държавна дават болнични - първо преди трансфера, а в деня на трансфера дават до деня на теста един голям болничен за 2-3 седмици. И в държавна и в частна клиника съм правила и все са давали. Помоли ги, не би трябвало да ти откажат!
Успех !!!
*
« Отговор #30 -: Май 16, 2006, 10:14:47 am »
Сигнусче снощи говорих с доктора - няма да ми даде. Ще трябва да се спасявам сама
« Отговор #31 -: Май 16, 2006, 14:33:06 pm »
Ами и аз от личната лекарка си вземам болничен, ама максимума е една седмица и после 3 дена отпуск и пак на работа :).
Е резултат не беше постигнат и двата пъти ама това едва ли е от това, че не съм лежала.
*
« Отговор #32 -: Май 17, 2006, 14:47:45 pm »
на мен от клиниката ми дадоха 7 дни, след това отидох при личния - той ми даде направление за гинеколог; гинеколожката ми даде още 20 дни без проблем.