White, благодаря и на теб за топлите думи и подкрепата! Много се надявам наистина препятствията да са само плод на моята по-притеснителна душа, а не на реални биологични проблеми. Права си, всичко рано или късно ще си дойде на мястото. Ще видим, още малко време може би, още няколко месеца...
Seasmilebg, наистина от все сърце ти желая да няма никакви биологични пречки и скоро да дойдат хубавите новини.
Това което е казала Джам, е така за съжаление "Господ дава, но в кошара не вкарва"... и го казва, щото и нея я е заболяла устата все едно и също да повтаря и да няма кой да слуша.
Аз бих добавила и "Каквото сам си направиш, и цяло село не може да ти направи".
Всичко това не са просто така .... приказки на вятъра... а за съжалени опит, който е подплатен с горчивите доказателства.
Отиди в другия форум за АРТ и прочети темата " Какви ще вършим през пролетта" на стр. 10
Та ... накратко..., Maiski преди време питаше къде за инсе... Джам много аргументирано и отговори какви са условията в 1АГ и каква е разликата в клиниките, и защо е по-добре в клиника.... Доста дълга тема се беше заформила тогава.
Защото Джам си беше направила труда да направи "маркетингово проучване" и беше наобиколила всички клиники и болници дето се прави инсе/инвитро... за да види какви са условията, организацията и т.н.....
Ама тогава нямаше кой да слуша.... Даже малко се дърпаше и ако мога така да кажа "се инатеше" че ... там.. та там....
Сега мацката вече май е на друг акъл... след 3ти неуспешен, и мисля че вече й е ясно защо е време да смени екипа и мястото.
Лошото е, че трябваше да мине през горчивите сълзи, за да събере опита.
Ако беше послушала тогава, сега можеше да е друго.
Ще кажа и още нещо
"Човек се учи от собствените си грешки, но само мъдрия се учи от грешките на другите". ИЗползвай нашия опит и нашите грешки, за да не правиш твои и да започваш всичко от начало.
Джам, и аз по любимата ми тема за спермограмите се пенявя вече барем 50 пъти. Защо е важна морфологията по крюгер, защо не в Цибалаб и МД....
Требе да си го сложим линка в подписа
АМа..... дали пък тогава някой ще си прави труда да ни чете.?!?
Ама и аз много се изморявам вече... все едно и също да разказвам.