0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Сънят ми...
« Отговор #80 -: Януари 14, 2009, 15:51:56 pm »
 :goodluck:, ivetod  ,

:crossfingers:  сънят ти да стане реалност!
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #81 -: Януари 14, 2009, 17:11:58 pm »
twin, багодаря ти, желая ти на теб същото :)
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #82 -: Февруари 13, 2009, 15:13:01 pm »
Здравейте сестрички. Много отдавна не съм писала но в момента нямам достъп до интернет. Днес окупирах компа на една приятелка. Малко ми се пропука сънят, ама.... бебоците не са момиче и момче а са 2 момиченца. Ще си имам дъщерички... Интересни сънища прочетох, но в момента нямам много време и трябва да ставам...Скоро пак ще ви надникна.

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #83 -: Февруари 13, 2009, 15:17:39 pm »
Ех, че сладко .... две сладуранки ... Браво .. леко бременеене до края и живи и здрави, усмихнати момиченца на финала :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #84 -: Март 06, 2009, 10:05:09 am »
 :dance2: две момиченца - супер

:bori_015: :bori_015:

yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
« Отговор #85 -: Март 06, 2009, 15:18:40 pm »
Магичко супер много се радвам за теб :) Аз по принцип вярвам в сънища и напоследък като сънувах, че виждам двете чертички много се зарадвах. Реших, че явно такива сънища се сбъдват, а твоята исторя ме обнадежди :)
Тоя месец явно не е, че го изпуснахме яйцето, но много ме зарадва твоята история, много, много  :youwoman: :bori_007: :bori_007:
[/url][/url]
« Отговор #86 -: Март 17, 2009, 21:08:16 pm »
Здравейте, бих искала да споделя с вас сънищата си и ако някой може да ми разтълкува поне част ще съм много благодарна.
Първият ми сън беше няколко месеца преди да забременея. Сънувах, че съм бременна и влизам да раждам, всичко мина бързо и ми съобщиха, че имам син (а ние си мечтаехме за момиче), но радостта ми беше огромна. Помня, че в съня си ставам и хуквам по коридорите на болницата да го търся, за да го видя, и майка ми повтаря "имаш си момче, имаш си син" и аз бях невероятно щастлива. Сънят беше страшно реалистичен, и когато се събудих изпитвах абсолютно щастие.

Свекърът ми почина август миналата година. Три месеца по-късно забременях, беше дългоочаквана и много желана бременност. Нямах никакви проблеми, всичко вървеше идеално, бебето ни беше така мечтаното от нас момиченце, и си растеше, и бяхме на 7-мото небе, докато не дойде време за втората фетална морфология.

Вечерта преди прегледа сънувах свекъра ми, изключително пребледнял и притеснен. Нищо не каза, само ме изгледа ужасно натъжено, и помня, че си помислих "боже, колко е притеснен горкия!". Събудих се с неприятно чувство, но бързо забравих всичко. На прегледа ми съобщиха ужасната новина, че бебето ни има заболяване и по-добре ще е да се предизвика раждане  :( Сега си мисля дали той не е дошъл да ме предупреди по някакъв начин?

От както загубих бебето си имам чувството, че полудявам. Всяка вечер сънувам - първата вечер след раждането сънувах как плача, а някой идва и ми казва "не плачи, бебето е живо!" и аз "как така??" и те пак, "живо е, ти си майка, имаш си дъщеря, жива е!". В този момент се събудих  :( Скоро сънувах 3-4 годишно момиченце, с дълга тъмна коса (като моята) на две опашки. Решавам да ги разплета и започвам да я сресвам.... Вчера сънувах, че съм бременна с тризнаци, но скоро след това нещо става и отново съм на магарето за кюретаж.  :( Не знам какво да мисля, полудявам ли, да търся ли помощ.. не знам. Ще ви бъда благодарна за всяко мнение.

За мъничката ми принцеса, завинаги в сърцето ми, 26.02.2009 - http://www.youtube.com/watch?v=TgxfvM1K7yI
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #87 -: Март 17, 2009, 21:53:33 pm »
Мила, Шери
Не зная дали наистина сънищата предвещават бъдещето. Понякога си мисля, че е така. Обаче последните ти сънища с кюртажа и т.н. според мен са плод на страховете ти. Аз в голямото си желание да забременея - изчетох всички сънища записани като вещаещи бременност и познай - започнах да сънувам : Тестове с 2 черти, че съм бременна сънувам редовно, че отивам да раждам, злато, Богородица, починали хора които ми казват че ме пазят и т.н. , приятеля ми и той сънува все че чакаме дете или че раждам, но засега тези сънища не са станали реалност. Интересното е, че ги сънувам когато много силно мисля за забременяване. Така, че мисля че сънищата понякога са знак, но понякога са плод на подсъзнанието ни.
 Все пак - желая ти много скоро да забременееш и да се похвалиш тук :)
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #88 -: Март 17, 2009, 22:41:03 pm »
Незная дали сънят, който сънувах наскоро е плод на подсъзнанието ми...
Честно казано скоро не съм имала толкова ясен и запомнящ се сън. Сънувах щъркел... Просто вече не смея да се надявам...

Дано скоро за всяка от нас щъркела да донесе по един безценен подарък!
« Отговор #89 -: Май 22, 2009, 15:07:43 pm »
Здравейте! Да се запиша и аз относно сънищата  :) Зачетох се в темата, защото търсих отговор на моя сън (ако е възможно де). Преди 2 дни сънувах, че имам бебе,момченце, беше обърнато с гръб към мен. Едно такова здраво и едро бебче... Сънят беше съвсем кратък, защото се събудих от пиш  :oops: (нетипично за мен да ставам заради това) и в момента в който ставах от леглото за да ида до 00 си казах "Бременна съм!"
Може и да е на подсъзнателно ниво нещо, защото сега с огромно нетърпение чакам да НЕ ми дойде М  :) А снощи пък сънувах, че ме блъска кола и аз се тревожех за бъдещото си бебе  8O Странна работа, явно е защото мн искам бебче  :) Успех на всички бъдещи мами ! И дано не си внушаваме само, а всичко да се сбъдне и да е наред!
*
« Отговор #90 -: Юни 20, 2009, 20:27:35 pm »
Да споделя и аз.Сънувам че съм забременяла от инсеминация.Също така на сън го пиша тук във форума и пиша в коя клиника.Аз вече имам една но неуспешна.Чудя се дали да опитам още веднъж.Да повярвам ли на съня си?Нека които знае да ми го разтълкува съня.Благодаря предварително.