Щото не ти изнася да знаеш
Що знаеш от какво на Владимиров са такива цените, а?
не защото не ми изнася да знам. дреме ми на мен на шапката какви са цените при Стаменов - аз там не ходя. именно поради това, че нямам наблюдения, затова не знам на какво се дължат ниските му цени и затова правя предположения!
казах ти го веднъж завоалирано, ще ти го кажа сега и директно - прекалено лично и навътре вземаш този спор, и именно това те прави необективна в случая.
явно не можеш да се абстрахираш от имената, а в случая никой не спори за д-р Х или д-р У (споко, аз от 3 години знам от теб, че д-р Х е велик!) - спорът върви на съвсем друго ниво, но при наличие на силно изразен субективно-емоционален момент, то спорът неминуемо се изкривява и става безпредметен. аз те виждам да реагираш по начин, който не ти е присъщ...
и апропо, Мели като казва, че едно инсе под 100 лева не бива да пада, не довършва изречението, като спомене, че колкото повече пари може да се отделят за тая процедура, толкова по-качествена може да стане тя! аз много добре помня един частен разговор с нея, в който тя каза - ех, ако пациентите имаха пари, аз знам как се прави качествена инсеминация.... с какви среди и т.н.... така че, заек, не се хващай като удавник за тия сто лева!
предлагам по-нататъшната дискусия и изясняване на позициите да проведем на живо, при следващата ни среща в Къщата, с трескане на халби по масата и всички екстри, съгласен?