0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
секрет от млечните жлези
« Отговор #20 -: Май 09, 2006, 21:49:30 pm »
Цитат на: tite
Незнам защо решихте,че си мисля,че два месеца са много време, сгрешила съм,че съм ги споменала явно.Никъде до тук не съм се тръшкала в стил-о, вече два месеца не става, помощ :? Аз не се стряскам от това-би било смешно, а все пак съм голям човек, интересуващ се от това какво се случва в тялото му и който би следвало да е наясно.Държа да подчертая,че е именно така и моля повече да не ми се натякват двата месеца.Затези, които ми помогнаха с мнение/ не за месеците в които правим секс във фертилните за мен дни/-благодаря!Не зная защо в подобен подфорум/опити за забременяване/ се изказвате саркастично за тези, които са започнали отскоро, ясно ми е,че някои се борят дълго и съм съпричастна с тях, но моля ви, не иронизирайте тези, които тепърва започват.

Тайт, не се ядосвай. Специално Ади не мисля, че е целила да бъде саркастична, тя винаги е толкова мила. По-скоро не те е разбрала съвсем добре, все пак българският не и е роден език (макар и да се справя отлично).
Към Ади:  съжалявам, ако ти е неприятна моята намеса, може би няма нужда да ти адвокатсвам:)))
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
секрет от млечните жлези
« Отговор #21 -: Май 09, 2006, 22:36:21 pm »
Уф, предполагам , извинявайте, ама наистина ми писна да се обяснявам защо се интересувам от тялото си и здравето си и се коментира времето ,за което правим опити.Явно наистина не бива да го споменавам вече.Не става въпрос тук дали ще стане този месец  бебето-не съм тропнала с крак, просто искам да съм наясно и да взимам навреме адекватни мерки.Извинявам се и че съм извън темата.Бяха ми казали,че е нормално да имам лека секреция от гърдите след бременност.Тъй като съм с операция/ аденом на млечна жлеза с удебеляване в стромата/ ходя и редовно на мамолог, но досега не сме коментирали евентуална секреция.На скоро в банята при самопроверка стиснах зърното/ до тогава съм опипвала само за бучки/ и се появи малка капка.Не се бях замисляла, докато не попаднах на тази тема и ме заинтригува.Интересува ме не заради опитите ни сега точно/ именно защото съм наясно,че бебета с вълшебна пръчка не се правят/, а заради самата мен и заради здравето ми на първо място, затова не съм целяла със споменаването на двата месеца да предизвиквам отговор.Е, в крайна сметка още утре пускам пролактин в една лаборатория на 'Хубча" и ще стане ясно, а след излизане на резултатите съм веднага при гинеколожката ми.
извинявам се,че съм многословна, извинявам се и за избухването
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
секрет от млечните жлези
« Отговор #22 -: Май 09, 2006, 23:20:45 pm »
Тайт,
аз лично мисля, че е абсолютно нормално, дори похвално, да се интересуваш от здравето си и ако нещо ти се стори подозрително, да търсиш причината за него, без значение от колко врем правиш или дали въобще правиш опити за бебче. Тъй като не съм компетентна по интересуващата те материя, ще спра да пиша дотук. Но ти пожелавам успех от цялото си сърце, дано изследването е в норма:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
секрет от млечните жлези
« Отговор #23 -: Май 10, 2006, 07:10:45 am »
Цитат на: rally_g
Цитат на: tite
Незнам защо решихте,че си мисля,че два месеца са много време, сгрешила съм,че съм ги споменала явно.Никъде до тук не съм се тръшкала в стил-о, вече два месеца не става, помощ :? Аз не се стряскам от това-би било смешно, а все пак съм голям човек, интересуващ се от това какво се случва в тялото му и който би следвало да е наясно.Държа да подчертая,че е именно така и моля повече да не ми се натякват двата месеца.Затези, които ми помогнаха с мнение/ не за месеците в които правим секс във фертилните за мен дни/-благодаря!Не зная защо в подобен подфорум/опити за забременяване/ се изказвате саркастично за тези, които са започнали отскоро, ясно ми е,че някои се борят дълго и съм съпричастна с тях, но моля ви, не иронизирайте тези, които тепърва започват.

Тайт, не се ядосвай. Специално Ади не мисля, че е целила да бъде саркастична, тя винаги е толкова мила. По-скоро не те е разбрала съвсем добре, все пак българският не и е роден език (макар и да се справя отлично).
Към Ади:  съжалявам, ако ти е неприятна моята намеса, може би няма нужда да ти адвокатсвам:)))

Тайт  мила ,наистина нямах намерение да съм саркастична,съжелявам че така по грешно ме разбра! :lol: Пиши как е пролактина.
Ралли мила и на тебе ти благодаря че обесни на Тайт за погрешното и разбиране.Пригърщам ви и двете!!!! :balk_21:Тука сме за да си помагаме с каквото можем.
*
секрет от млечните жлези
« Отговор #24 -: Май 10, 2006, 09:05:40 am »
Непременно ще пиша как са изследванията, лошото е,че тази сутрин се успахме всички вкъщи и неможах преди работа да мина през лабораторията :? Хубавата новина, доколкото разбрах е  , че мога по всяко време на цикъла да си пусна точно пролактин, тъй че дано не се успим и утре :wink: А ако съм в цикъл-може ли/ ето това само не разбрах/ или да изчакам?По принцим чакам да ми дойде в петък, но засякохме късна овулация този месец, та не знам, може и да ми закъснее с няколко дена/ редовен цикъл-28-29 дена/
*
секрет от млечните жлези
« Отговор #25 -: Май 10, 2006, 09:20:16 am »
 8O
« Последна редакция: Ноември 19, 2006, 15:40:37 pm от le »
*
секрет от млечните жлези
« Отговор #26 -: Май 10, 2006, 09:21:41 am »
 8O
« Последна редакция: Ноември 19, 2006, 15:41:36 pm от le »
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
секрет от млечните жлези
« Отговор #27 -: Май 10, 2006, 09:23:10 am »
Момичета,недейте така.Има ли значение дали си чакал 2 месеца или 2 години.Когато една жена е готова да забременее и очаква с нетърпение рожбата си,всеки един месец от това очакване е много.Когато ние започнахме мислех,че бързо ще стане,но уви!Чакаме вече 4 години и нищо.И се моля всеки ден това очакване най-после да свърши!Пожелавам го и на всички вас.
И наистина тялото трябва да се следи.Всеки един признак може да значи нещо.
А относно пролактина и аз знам,че нямазначение на кой ден от цикъла се изследва.Аз също бях с висок пролактин.А дали може по време на цикъл незнам.Но според мен не е нужно да бързаш толкова.Все пак 5-6 дни не са от голямо значение.Успех!!!!