Уф, предполагам , извинявайте, ама наистина ми писна да се обяснявам защо се интересувам от тялото си и здравето си и се коментира времето ,за което правим опити.Явно наистина не бива да го споменавам вече.Не става въпрос тук дали ще стане този месец бебето-не съм тропнала с крак, просто искам да съм наясно и да взимам навреме адекватни мерки.Извинявам се и че съм извън темата.Бяха ми казали,че е нормално да имам лека секреция от гърдите след бременност.Тъй като съм с операция/ аденом на млечна жлеза с удебеляване в стромата/ ходя и редовно на мамолог, но досега не сме коментирали евентуална секреция.На скоро в банята при самопроверка стиснах зърното/ до тогава съм опипвала само за бучки/ и се появи малка капка.Не се бях замисляла, докато не попаднах на тази тема и ме заинтригува.Интересува ме не заради опитите ни сега точно/ именно защото съм наясно,че бебета с вълшебна пръчка не се правят/, а заради самата мен и заради здравето ми на първо място, затова не съм целяла със споменаването на двата месеца да предизвиквам отговор.Е, в крайна сметка още утре пускам пролактин в една лаборатория на 'Хубча" и ще стане ясно, а след излизане на резултатите съм веднага при гинеколожката ми.
извинявам се,че съм многословна, извинявам се и за избухването