На мамолог ходя по два пъти в годината, защото съм оперирана, но досега не са ме проверявали за секрет, просто с видеозона минават по гърди и щитовидна жлеза, опипват за новопоявили се образувания евентуално.Раждала съм преди повече от 3 години.Забременях точно месеца след операцията на гърдата, много лесно/ тогава ми казваха,че след хирургическа интервенция така ставало.../
"Два месеца са нищо-ние от повече от година го правим,а има момичета,които и от...повече от повече...не ги ядосвай с твоите "два месеца"! Но нищо не ти пречи да изследваш пролактин."
далече съм от мисълта да дразня някой,че правя опити "само" от 2 месеца, знам,че момичетата тук имат проблеми.Знам, че правят опити повече от година-чета ги.Защо трябва да се оправдавам, че съм допуснала да спомена от кога сериозно сме се заели, а не съм уточнила от кога не се пазим всъщност!?Аз самата също се ослушвам за проблем, защото съм на години вече и защото това,че първата ми бременност се е осъществила веднага не значи, че и с втората ще е така.Чета и пиша за информация, да знам за какво да се оглеждам и в тази връзка искам да благодаря на тези от вас, които помагат с такава.Представи си имам проблем/ напълно е реално!/ и започна да се ослушвам и да търся този проблем след 2 години...защо?