Здравейте, момичета, направо съм бясна. В моята работа сме доста екипи и от време на време ни разместват по екипите, което означава ново обучение, нови колеги и изобщо не малък стрес. За последното разместване се говори от около 2 седмици и аз помолих мен да не ме местят, защото ще ми се налага да отсъствам поради изследвания и изобщо помолих в момента да ми спестят стреса. Те знаят за трите ми изгубени бебета и на думи много ми съчувстват. И преди малко ни събраха да ни кажат, че местят един колега и МЕН! След като ги бях помолила да не го правят! А има още десет човека, сред които биха могли да изберат някой друг! Много мъчно ми стана и отидох при по-голямата шефка, обясних й ситуацията и тя веднага каза, че оставам на старото място. Даже толкова бях разстроена, че се разплаках. А не съм плакала даже когато ми махнаха бебето преди две седмици. Сега за първи път си изпуснах нервите. След това казах на пряката ми шефка, че съм уговорила да не ме местят и й благодарих за "разбирането" и казах още, че след като ми минат изследванията и нещата се поизяснят, с удоволствие ще отида в друг екип.
Сега ми е много кофти, защото другата колежка, която ще изместят вместо мен също не иска да променя екипа, пък и бях доста груба с пряката ми шефка.
Стана малко объркано, но знам, че вие ще ме разберете. Просто не го очаквах това и ми е много мъчно. Аз не искам да ме съжаляват за това, че досега бременностите ми все са неуспешни, а просто да прояват разбиране към това, че имам проблем