0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, момичета!
« -: Април 15, 2006, 20:36:41 pm »
Здравейте от мен. Казвам се Цветелина и от доста време следя темите тук. Моето ходене по мъките започна преди две години, когато направих спонтанен аборт в 6 г.с., после миналата година имах още един пак в 6 г.с., а миналата седмица ми направиха абразио в 10 г.с., защото плодът нямаше сърдечна дейност и отговаряше по размери на 8 седмица.
Сега чакам един цикъл и ще правим изследвания с половинката. Някой минал по този път може ли да ми каже какви изследвания ни очакват, колко време траят и изобщо ще съм ви много благодарна за всякакви съвети. Вече дори не искам да забременявам, защото психически не бих могла да издържа на напрежението от това дали всичко ще е наред или пак ще преживеем загуба.
*
Здравейте, момичета!
« Отговор #1 -: Април 15, 2006, 21:38:45 pm »
Скъпа, през това сме минали всички, е поне тези със спонтанните аборти. Всички си задаваме разни въпроси, които не ни дават мира. Но сега по същество, според мен най-добре е да се обадиш на д-р Конова в Плевен. Тя ще ти назначи необходимите изследвания, за да се открие причината. Успех.
*

piera

• 896
  • Keen on boots
Здравейте, момичета!
« Отговор #2 -: Април 16, 2006, 11:09:44 am »
Здравей Цветелина.Аз съм с 2 миседа в 6г.с. и 9 г.с. и 3 кюретажа.Моето мнение също е като на Мари-обади се на доц.Конова Плевен и тя ще ти назначи необходимите изследвания.Изследванията стават за около месец-генетичните,а имунологичните за най-много 2 седмици.Ти откъде си?Ако ти трябват координати на доц.Конова-пиши.
Знам,че трудно с изържа психически на тези проблеми,но именно за да се предпазиш от по-нататъшни такива,трябва да направиш необходимите изследвания.Мисли позитивно(знам че е трудно) и не се предавай!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Здравейте, момичета!
« Отговор #3 -: Април 16, 2006, 12:03:09 pm »
Момичета скъпи ли са тези изследвания?????? :lol:
*

piera

• 896
  • Keen on boots
Здравейте, момичета!
« Отговор #4 -: Април 16, 2006, 20:55:08 pm »
Не помня точно ,но всички излизат към не-повече от 150 лв.
Здравейте, момичета!
« Отговор #5 -: Април 17, 2006, 17:26:13 pm »
Благодаря ви, момичета. Пиера, ще съм ти наистина благодарна за координатите на д-р Конова.
*
Здравейте, момичета!
« Отговор #6 -: Април 17, 2006, 19:02:12 pm »
Здравей, Цветелина!
Аз не съм Пиера :D , но ти изпращам координати на доц. Конова.
МДЛ по Имунология
УМБАЛ – Плевен, ІІ Клинична база

Доц. д-р Емилияна Конова
ул. Ген. Вл. Вазов 91, 5800 Плевен

Тел: 064/886 790
gsm: 0888/452556
email: eikonova@abv.bg
Web site: http://www.immunelab.info

Здравейте, момичета!
« Отговор #7 -: Април 17, 2006, 20:26:13 pm »
Много благодаря!
*

piera

• 896
  • Keen on boots
Здравейте, момичета!
« Отговор #8 -: Април 18, 2006, 07:20:43 am »
:D   Ани ти ги е дала.Пиши после какво е станало
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
Здравейте, момичета!
« Отговор #9 -: Април 18, 2006, 16:38:15 pm »
Успех!
Здравейте, момичета!
« Отговор #10 -: Април 19, 2006, 12:36:37 pm »
Здравейте, момичета, направо съм бясна. В моята работа сме доста екипи и от време на време ни разместват по екипите, което означава ново обучение, нови колеги и изобщо не малък стрес. За последното разместване се говори от около 2 седмици и аз помолих мен да не ме местят, защото ще ми се налага да отсъствам поради изследвания и изобщо помолих в момента да ми спестят стреса. Те знаят за трите ми изгубени бебета и на думи много ми съчувстват. И преди малко ни събраха да ни кажат, че местят един колега и МЕН! След като ги бях помолила да не го правят! А има още десет човека, сред които биха могли да изберат някой друг! Много мъчно ми стана и отидох при по-голямата шефка, обясних й ситуацията и тя веднага каза, че оставам на старото място. Даже толкова бях разстроена, че се разплаках. А не съм плакала даже когато ми махнаха бебето преди две седмици. Сега за първи път си изпуснах нервите. След това казах на пряката ми шефка, че съм уговорила да не ме местят и й благодарих за "разбирането" и казах още, че след като ми минат изследванията и нещата се поизяснят, с удоволствие ще отида в друг екип.
Сега ми е много кофти, защото другата колежка, която ще изместят вместо мен също не иска да променя екипа, пък и бях доста груба с пряката ми шефка.  
Стана малко объркано, но знам, че вие ще ме разберете. Просто не го очаквах това и ми е много мъчно. Аз не искам да ме съжаляват за това, че досега бременностите ми все са неуспешни, а просто да прояват разбиране към това, че имам проблем
*
Здравейте, момичета!
« Отговор #11 -: Април 19, 2006, 13:49:50 pm »
Цветелина, за съжаление хората, които не са преживели това, което се налага да преживеем ние, в повечето случаи и идея си нямат колко мъчително е да изгубиш толкова чакано дете. Знам, че с това няма да те утеша, но отношението на шефката ти, нейното неразбиране  по-скоро е било неосъзнато. Не ми се ще да вярвам, че някой, особено жена, ще иска те постави в такова гадно положение.
След вторият ми аборт шефа ми намали работното време на половин ден, без да ми намалява заплатата и ми каза да не се притеснявам, когато ми се налага да отсъствам заради изследвания, процедури и др. А той е мъж и едва ли може да се постави на мое място, както би могла жена...
Пожелавам ти да направиш изследванията си и дано оттук насетне всичко да се случва както  трябва!  :goodluck:
Здравейте, момичета!
« Отговор #12 -: Април 19, 2006, 23:04:18 pm »
Ами тръгваме на изследвания, само да минат празниците. Уж все гледам да не се тормозя и да не си създавам излишни вълнения, пък то винаги се намира някой да ми отрови деня. Мъжът ми се оплаква, че днес и той имал разправии, а напоследък не сме много сговорчиви с околните, та не знам на къде ще ни избие.
Здравейте, момичета!
« Отговор #13 -: Април 22, 2006, 23:36:03 pm »
Късмет, миличка! Пожелавам ти максимално добри изследвания! Доц. Конова е страхотна и бъди сигурна, че си попаднала на точния човек. И аз като теб съм с 2 спонтанни аборта... и знам колко е трудно. ако имаш някакви въпроси или притеснения, питай.