Здравейте момичета,отново се включвам и аз.
Да кажа отново на кратко последната ми менструация беше на 24.12.2009 ,имаше бебеправене след 16.01.2010 сигурна съм че е станало тогава или към 20.01.2010.След положителни два теста и един кръвен със стойности 721.6 отидох в Шейново на 12.02.2010 и ми потвърди доки бременността на снимката на ехографа се видя плодния сак и пише 4г.с. 10.3мм.Каза ми да започна да приемам фолиева киселина по 5 таблетки,сториха ми се множко но го правя..
В събота на 12.02.2010 прокървих леко и веднага отидохме до Шейново пак,доки каза че матката ми е затворена добре,но се притеснява защото според неговите изчисления трябва да съм в по-голяма седмица а сака не отговаря на това,т.е. той смята откакто ми е била последната менструация седмиците , незнам недоумявам.Аз мисля че съм в ранна седмица както и да е ако някой може да ми каже нешичко ще се радвам много и ще се поуспокоя-кога при вас се видя ембрион,сърчице,как си изчислявате седмиците и т.н..
Предписа ми Утрогестан и Папаверин да приемам.След седмица пак съм при него да ме види расте ли и какво се случва.
Моля ви момичета,ако някой е имал подобен проблем да ми помогне.
Благодаря ви!