0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: проблем със задържането
« Отговор #40 -: Февруари 14, 2010, 05:13:09 am »
sapsovae, аз постоянно ги сменям. През 3 месеца, като ми свършат витамините си купувам нов вид :) не знам в БГ колко вида за разпространени, но тук са много, ама всякакви видове... В момента пия "пренатални витамини" na Puritan's Pride  по 1 витамин на ден. Не мисля, че имат кой знае каква разлика, но аз да ги пробвам всичките  osi_10Само гледам Фолиевата в тях да е поне 800mcg
Бях си купувала в БГ Centrum Матерна. Сигурна съм, че ако разпиташ по аптеките, а и момичетата във форум ще те посъветват кои витамини ще са добри за теб.

« Отговор #41 -: Февруари 15, 2010, 09:54:27 am »
Аз също пиех витамини преди поредната стимулация, но пак нищо не помогна.
Пия си превантивно фолиева, сега особено преди поредния опит.

Не знам, имам чувство, че колкото повече опити правим, толкова по-зле става положението.

Кърмих близнаците си 1 год и 2 месеца!!!
За моите две ангелчета родени в 25 г.с.
9.09-11.09.2008
9.09-20.02.2009

Една година без мама...
« Отговор #42 -: Февруари 15, 2010, 11:13:21 am »
Здравейте момичета,отново се включвам и аз.
Да кажа отново на кратко последната ми менструация беше на 24.12.2009 ,имаше бебеправене след 16.01.2010 сигурна съм че е станало тогава или към 20.01.2010.След положителни два теста и един кръвен със стойности 721.6 отидох в Шейново на 12.02.2010 и ми потвърди доки бременността на снимката на ехографа се видя плодния сак и пише 4г.с. 10.3мм.Каза ми да започна да приемам фолиева киселина по 5 таблетки,сториха ми се множко но го правя..
В събота на 12.02.2010 прокървих леко и веднага отидохме до Шейново пак,доки каза че матката ми е затворена добре,но се притеснява защото според неговите изчисления трябва да съм в по-голяма седмица а сака не отговаря на това,т.е. той смята откакто ми е била последната менструация седмиците , незнам недоумявам.Аз мисля че съм в ранна седмица както и да е ако някой може да ми каже нешичко ще се радвам много и ще се поуспокоя-кога при вас се видя ембрион,сърчице,как си изчислявате седмиците и т.н..
Предписа ми Утрогестан и Папаверин да приемам.След седмица пак съм при него да ме види расте ли и какво се случва.
Моля ви момичета,ако някой е имал подобен проблем да ми помогне.
Благодаря ви!
*

inski

• 150
  • Моля,пишете ГРАМОТНО!Използвайте буквите "Ъ" и "Й"
« Отговор #43 -: Февруари 16, 2010, 06:37:14 am »
Здравейте момичета,отново се включвам и аз.
Да кажа отново на кратко последната ми менструация беше на 24.12.2009 ,имаше бебеправене след 16.01.2010 сигурна съм че е станало тогава или към 20.01.2010.След положителни два теста и един Предписа ми Утрогестан и Папаверин да приемам.След седмица пак съм при него да ме види расте ли и какво се случва.
Моля ви момичета,ако някой е имал подобен проблем да ми помогне.
Благодаря ви!
Здравей,единственото за момента,което можеш да направиш е да чакаш!В 4г.с е твърде рано да се види сърдечна дейност,при мен сърдечната дейност и ембриончето се видчха в 8 г.с.,а утрогестана и папаверина докторът ти ги е предписал за всеки случай,както каза моя доктор;"ще процедираме като при нормална бременност",в смисъл,че трябваше да направим всичко възможно да се запазим бременността.Относно притесненията на лекаря ти,че най-вероятно не се развива отново трябва да почакаш,за да се види какво се случва ако няма ембрион,тялото ти ще го изхвърли независимо от лекарствата.
Вече съм при мама!!!Името ми е Гергана и тежа 3,900г и съм висока 52см

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30400192&l=8a99371c23&id=1167931675

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30839992&l=87d3c78751&id=1167931675
« Отговор #44 -: Февруари 26, 2010, 14:24:38 pm »
Здравейте!
Дълго време се чудех дали и аз да споделя моите проблеми с вас.Аз също имам три неуспешни бременности.И трите пъти прокървявам  в 8 седм.Не знам вече какво да правя,какви изследвания да направим с мъжът ми?Много тежко ги преживявам и няма с кой да споделя за да ми олекне.Някой може ли да ми каже на какво се дължат абортите?
Благодаря предварително!
*

inski

• 150
  • Моля,пишете ГРАМОТНО!Използвайте буквите "Ъ" и "Й"
« Отговор #45 -: Февруари 27, 2010, 13:36:47 pm »
Здравейте!
Дълго време се чудех дали и аз да споделя моите проблеми с вас.Аз също имам три неуспешни бременности.И трите пъти прокървявам  в 8 седм.Не знам вече какво да правя,какви изследвания да направим с мъжът ми?Много тежко ги преживявам и няма с кой да споделя за да ми олекне.Някой може ли да ми каже на какво се дължат абортите?
Благодаря предварително!
Здравей,при прокървяванията ти взимала ли си някакви  лекарства и инжекций за задържане?аз когато прокървих пих до 3ти месец утрогестан ,а иначе ми сложиха 2ве инжекций Прегнил и слава Богу имам живо и здраво бебенце!Пиши.............
Вече съм при мама!!!Името ми е Гергана и тежа 3,900г и съм висока 52см

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30400192&l=8a99371c23&id=1167931675

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30839992&l=87d3c78751&id=1167931675
*

ganowa

• *
  • 13
  • Моето слънчице Даниел!!!
« Отговор #46 -: Март 24, 2010, 09:41:39 am »
аз до преди 7 дни бях бременна за 3 път и пак го загубих бих искала да ви разкажа за моята болка и за загубата на три ангелчета много ми е трудно но... вие ще ме разберете най-добре 1вата ми бременост завърши в 2рия месец с леко розово течение и благодарение на некадърната докторка след бъркане изкървих чиста кръв и каза че трябва да го махна без да ми предпише лекарсва за спиране на кръвотечението и така 2005г. бях без детенце.2рата ми бременност настъпи 2007г.11месец абсолютно безпроблемна бременост е във 2рия месец пак прокървих но малко и новата докторка ми предписа дуфастон и всичко беше наред до 20г.с. 5тия месец и половина получих страшни болки-контракций веднага в болницата оказа се че мехура е паднал във влагалището а от силните контракций детето умира в мен и така родих мъртво момиченце ох така го искахме но...а 3тата бременност настъпи 2009г.01месец беше много тежка от 2рия месец болки прокървяване пак в 2рия месец и в 3тия спирахме го заради болкте влизах 3 пъти в болница 03.05.2009 влязох в 5тия месец страха ме обзе и на 20.05 изкървих силно и край отлепила се плацентата роди се живо момиченце и след 15мин.умря кажете какво да правя

Здравей! Имам 3 спонтанни аборта с подобна на твоята картина и една успешна бременност след това, пиши ми на k_ganowa@abv.bg  да ти разкажа подробно!!!