0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Моля за мнение за д-р Даскалов?
« Отговор #20 -: Май 09, 2006, 13:07:40 pm »
Цитат на: Nadin74
Пък на мен ми се види странно, първо да пишеш аман от д-р Даскалов и после да отидеш на преглед точно при аман доктора.

Защо, всички грешим и всички заслужаваме прошка. Зина, много достойно постъпваш като признаваш грешките си:)
успех
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Моля за мнение за д-р Даскалов?
« Отговор #21 -: Май 10, 2006, 08:18:05 am »
Е и аз познавам хора, които твърдяха че д-р Даскалови не са панацея и има и други свестни лекари, а сега парадират с вниманието им към тях и се държат все едно цял живот са се познавали.  :lol: Въпрос на личен избор!!!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит