0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: Графиката на saraapl 2
« Отговор #620 -: Юли 29, 2010, 08:14:44 am »
Имам една питанка..Сутринта като станах и след тоалетна на хартията имаше едва ама едва забележима кашява нишка.. и слузта имаше много леко кафеникав цвят.Последния път когато се случи това беше преди 8 седмици и ми казаха че е възможно ако е наближила или е датата на евентуалната менструация.На мен всъщност ако не бях бременна вчера трябваше да ми дойде..Та дали е възможно да е заради това и да бягам по спешност.Нищо не ме боли,добре съм,преди два дни чухме бебо и то е добре.Така че не знам дали да се шашкам или да взема да се успокоя малко...
« Отговор #621 -: Юли 29, 2010, 08:18:08 am »
Ми я вземи се успокой малко,аз също бих се шашнала вече нищо не ме учудва,и аз днеска ще ходя на преглед та да се успокоя че мен пък ме реже корема,та по добре я отиди си виж положението че иначе се ще има едни ? в главата ти :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #622 -: Юли 29, 2010, 08:22:00 am »
Ами най-добре първо се успокой.На някои им се случва всеки месец около датата на М,дори в по-значителни количества и даже има жени които си мислят че това е МЦ и накрая останали много изненадани че родили без да знаят че са бременни  :lol: :lol: :lol:(лично познавам такива)
  <br />
« Отговор #623 -: Юли 29, 2010, 08:22:24 am »
saraapl 2 консултирай се с доктора все пак-така ще си по-спокойна :wink:
И споко-да  :D

*
« Отговор #624 -: Юли 29, 2010, 08:38:03 am »
Сари,мила успокой се и отиди на лекар.Да възможно е около датата на М да се появява такова течение :bighug:.

*
« Отговор #625 -: Юли 29, 2010, 10:43:53 am »
Сиси, отиди на лекар, за да те прегледа. Но първо се успокой!
Наистина по време на бременос се случва да се прокървява и това да остане без някакви сериозни последици, но прокървяването си има причина и тя трябва да се изясни, за да се предотвратят евентуални усложнения.
При мен до 20 г.с. нямаше никакви проблеми (визирам кървения), но тогава се появиха за първи път. Оказа се, че плацентата е малко по-ниска от нормалното. От този момент до раждането периодично прокървявах, къде по-оскъдно, само като кавеникаво зацапване, къде доста по-обилно. Всичко мина без усложнения и останаха само ужасните моменти на паника, които изживявах, а и всеки път, когато отивах до тоалетна, сърцето ми спираше, докато не констатирах, че всичко е наред и няма кървене.

Също така, сексуалните контакти, когато има кървене, са противопоказани. 

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #626 -: Юли 29, 2010, 19:13:55 pm »
Благодаря Ви..Успокоих се и то много.Оказа се че всичко започва с топлината дето е тук при нас-37/38 градуса.Та ние с мъжа ми спим или на климатик или на вентилатор.Обаче аз няколко дни поред си пускам вентилатора и си лягам.Ама все се върти около краката ми.И според доки именно това е проблема-нещо като настинка,която обхваща именно краката ми и оттам излиза и това кафеникавото..Обаче иначе днес всичко е наред.Много малко беше и то сутринта..Даже ако нямаме такава светлина в банята нямаше и да видя.. УФФФ олекна ми много :) обичам Ви много и ви благодаря още веднъж за милите и успокоителни думи!
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #627 -: Юли 29, 2010, 19:18:36 pm »
Браво Сари, радвам се, че всичко е ОК. Сега дишай дълбоко и ... никакви вентилатори  :P

*
« Отговор #628 -: Юли 29, 2010, 20:11:55 pm »
Радвам се ,че всичко е наред .Но забрави жентилатори и климатици /поне когато спиш /
И аз съм фенка да спя така ,но мажа ми не ми дава ,че се настива много жестоко .Пази се ейййййййй
*
« Отговор #629 -: Юли 29, 2010, 22:44:49 pm »
Сарич, и на нас ни олекна... Да се пазиш ей :)
*
« Отговор #630 -: Юли 30, 2010, 08:52:39 am »
браво Сари,всичко е добре ,когато свършва добре :bighug:

*
« Отговор #631 -: Юли 30, 2010, 09:11:22 am »
Сари, радвам се, че всичко е наред миличка!! Пази се много, и този вентилатор го насочвай да духа нанякъде другаде, не към теб(или леглото ти) колкото да размърда въздуха!!! Прегръщам те силно  :bighug:

*
« Отговор #632 -: Юли 30, 2010, 09:18:13 am »
Саричка ето виждаш ли, че всичко е наред  :D  :bighug: :bighug: