0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните № 62
« Отговор #280 -: Юни 06, 2010, 11:08:34 am »
Снощи ми се случи нещо странно. Както си лежах по гръб почувствах някакво присвиване в ляво. Докоснах си корема беше твърд и издут в ляво. В първия момент доста се уплаших какво става. Станах размърадах се гледам пак така. Легнах повъртях се 5-10 мин и издутината отмина и усетих нещо като леко драскане навътре и чак тогава се поуспокоих. Явно някое от бебетата се е врътнало. Вие как мислите дали е от движение на някое от бебетата или контракция?

При мен още сега доктора успя да огледа сърчицето на едното бебче, на другото беше невъзможно заради разположението му. Каза ми също, че ФМ в 20 г.с. е много важна.
« Последна редакция: Юни 06, 2010, 11:28:55 am от Lucky »
« Отговор #281 -: Юни 06, 2010, 11:20:29 am »
speranza sempre, Писе, аз ходих на ФМ при доц. Томова в 19 г.с. По телефона я питах в коя седмица трябва да отида и ми отговори 17-22, за да видим сърцето.
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #282 -: Юни 06, 2010, 11:35:58 am »
Писе, първата ФМ е в11-13 седмица и е най-важната, така че не я пропускай. И аз нещо не бях в ред тази нощ, нещо ме бучеше отляво и по едно време ми се втвърди корема пак в ляво-Лъки не си сама-явно тая нощ на такова ги е избивало бебоците. Обаче сутринта като станах с извинение веднага повърнах храчки с доста сокървица, абе направо доста кръвчица, та се уплаших. Всяка друга сутрин носа ми е пълен с кървави гурели, а тази няма-дали се е стекло всичко в гърлото или е нещо друго-не знам какво да мисля. Хайде стига толкова, че много негативно стана.