Момичета
надявам се , че не правя грешка...
заключена ни е старата темичка, а нова не видях .
Смарайди относно лекарите - има много информация за тях в нета. Панова е в Тина Киркова. Но щом си с епилепсия, аз бих ти препоръчала Дяволов. Но в крайна сметка прочети в нета, порови се, разгледай и тогава реши
.
Аз бях решила да се видя с Дяволов и ако не ми хареса - да се махам. За мен е важна срещата, да го усетя човека и така решавам мога ли да се доверя или не. Ако не - бия си шута и продължавам да търся.
За усещанията - аз започнах да усещам бебето много рано. Към 12 седмица, никой не ми вярва, но сега особено, съм сигурна...Тогава го усетих на 3-4 пъти, като леко погъделичкване. После към 15-16 седмица започнах да усещам драскане. Не беше приятно изобщо. От десетина дни вече усещам като малки ритничета, или побутвания. Последната седмица усещам бебка всеки ден, даже и сега ме подритва ниско долу.
Аз си обяснявам нещата с това, че никога не съм имала болезнен цикъл . Нещо повече никога не съм усещала нищо в матката си или яйчниците...изобщо нищо никога от кръста надолу.
Та за мен всички тези усещания са абсолютно нови и ги разграничавам, усещам веднага .
Раааашиии айде бре момиче !
Много се радвам че всичко е наред и вече си на линия ! Предполагам е минало добре, щом не пишеш друго.