0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: резултати от микробиология
« Отговор #20 -: Юли 10, 2009, 13:05:25 pm »
не ми дава да ги побликувам така,че ако може някой да ми помогне имейла ми е magi21.1987@abv.bg
*
« Отговор #21 -: Юли 10, 2009, 13:24:06 pm »
не ми дава да ги побликувам така,че ако може някой да ми помогне имейла ми е magi21.1987@abv.bg
Какво значи - не ти дава да ги публикуваш?

Прати ми ги на мейла да ги сложа в някой от постовете ти.
« Отговор #22 -: Юли 10, 2009, 14:08:46 pm »
Пратих ти ги на пощата.
*
« Отговор #23 -: Юли 10, 2009, 15:07:46 pm »
6 MB архив (25.6 МБ bitmap) 8O
Компресирах резултата в JPEG и го закачам тука.

Поздрави
« Отговор #24 -: Юли 10, 2009, 15:59:04 pm »
А ти можеш ли да ми разясниш нещата?
« Отговор #25 -: Юли 10, 2009, 16:06:37 pm »
Единственото което разчитам е че има вроятност от анаеробен колпит.Наистина не ми е ясно.Защо не пробваш с Гугъл-излизат разни работи и може да ти стане по-ясно.И аз ще потърся.
Разгледай тук http://www.zachatie.org/forum/index.php?action=search2
« Последна редакция: Юли 10, 2009, 16:09:27 pm от elina0102 »

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #26 -: Октомври 07, 2009, 11:37:26 am »
Цвети, какво стана с гъбките изтрепа ли ги. Аз имам същата диагноза, за това питам и ми предстои горе-долу същото лечение. Дано всичко да е О.К. на теб също с икси-то.
*
« Отговор #27 -: Ноември 06, 2009, 08:36:57 am »
Здравейте и тук мили момичета! Моля ви да си кажете мнението за моите изследвания от микробиологията ми:
Бактериална вагиноза + ; Mobilincus smp - ; Candida spp - ;Trichomonas - ; Clue sells 100% ; брой PMM- 0; Ch - ;
(Ampicilin - R; Amoxyclav - S ;Cefuroxime - S; Ceftazidime - R ;Gentamicyn S; TMP/SMX - S; Ciprofloxacin-S)
Назначено ми бе лечение за 10 дни на мен и партньорът ми.
Другият ми въпросът е ,че аз започнах лечението ,а всеки момент ми идва МЦто,но по-нагоре прочетох,че на едното момиче му казали да се изчака края на МЦ,а докторът ми нищо не ми каза  :ask:
Благодаря ви предварително!
И щедър е, и пълен е светът с невероятни вероятности.
« Отговор #28 -: Ноември 06, 2009, 08:47:52 am »
Здравей,немога да коментирам резултата ти,но по принцип когато има лечение и ти идва МЦ ,то се изчаква да свърши и продължаваш,поне аз до сега съм била се така.Успех и бързо лекуване :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #29 -: Ноември 06, 2009, 09:23:14 am »
Anjelika81, щом вече си започнала лечението, в никакъв случай не го прекъсвай. Сигурно знаеш, че антибиотик се пие по схема и ако тази схема се наруши има вероятност по-късно да не реагираш на този антибиотик (в случай, че ти се наложи). Иначе според мен е било по-правилно да изчакаш да ти дойде МЦ и тогава да започнеш приема му, но това доколкото ми е ясно се прави, за да не попречи АБ на евентуална бременност. Всичко това е било хубаво да ти го каже лекарят и незнам защо някои от тях "забравят" за тези неща.
 Иначе доколкото виждам имаш Бактериална вагиноза. Не съм много запозната с това заболяване. Дано някое момиче се включи с повече информация. Иначе предполагам в интернет има доста писано по въпроса.
 Скорошно оздравяване.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #30 -: Ноември 06, 2009, 10:26:08 am »
Да, на антибиотик сме... ох малко се притесних сега,но наистина нито генеколога ми, нито личната ми лекарка (въпреки,че й казах,че всеки момент ми наближава МЦто) ми казаха,че трябва да изчакам да ми приключи,но каквото е...
Много много Ви благодаря за бързите отговори, мили момичета!!!
Crow ,а на теб миличка ти благодаря,че ме пренасочи в правилната темичка  :)
И щедър е, и пълен е светът с невероятни вероятности.
*

Scarlet_

• **
  • 98
  • Отнесена от вихъра
« Отговор #31 -: Ноември 10, 2009, 16:30:41 pm »
Anjelika81, според мен трябва да си продължиш лечението. Аз мисля, че се прекъсва заради цикъла само, когато слагаш свещички и се мажеш с кремче.

« Отговор #32 -: Март 03, 2010, 17:02:57 pm »
моите изследвания и лечение са като на tzveta80,но 2 пъти повече са ми лекарствата,схеми всичко се повтаря(сигурно е на д-р Емин?).tzveta80,кажи,излекува ли се?Аз стигнах до Дифлукана(много скъп ми дойде) и все едно не съм се лекувала.
« Отговор #33 -: Март 04, 2010, 15:19:19 pm »
Здравейте,
моите изследвания от микробиология са
левкоцити 10-15
лактобацили +++
епителни клетки
уреаплазма +
правих и цитонамазка 2гр.и се изолират гъби, а в микробиологията не :ask:
Уреаплазмата я лекувахме миналата г. с вибромицин за 15дни,10 дни след лечението отрицателен резултат.И сега пак....предполагам ,че при моичкия е останало нещо.Мисля след лечението да го пратя и него на контрола.
« Отговор #34 -: Юни 18, 2010, 13:33:55 pm »
Здравейте!
Бих искала да ви помоля за ромощ!
Взех си резултатите от микробиологията ми на влагалищен секрет и нищо не разбирам, а и а и гинеколожката ми не ми казва много!Та резултата е:
ПОКАЗАТЕЛ:                 РЕЗУЛТАТ:
ВАГИНАЛЕН СЕКРЕТ  -   S. epidermidis - нормална микрофлора
НАТИВЕН ПРЕПАРАТ  -   II-III степен вагинална чистота

и само толкова!
Много ще ви бъда благодарна ако можете да ме ориентирате за какво става въпрос!
Благодаря ви!

ПИШИ НА КИРИЛИЦА
« Последна редакция: Юни 18, 2010, 15:01:20 pm от aneto »