0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Re: Народни танци
« Отговор #20 -: Ноември 02, 2010, 23:41:34 pm »
Поздравявам те змийче, това е толкова хубаво. Имам 6 години в далечното си детство в един танцов ансамбъл "Балкан" при читалище Цар Борис III на ул.Клокотница. Сега незная къде репетират, но са страхотни.Чак ти завиждам- като ми извадят камъка от бъбрека ще се поразровя и аз и ще се запиша без да ми мигне окото/нито веднъж даже/ хихиххи. Успех в начинанието-ще ти хареса.А пък какви прасци се правят таммм...  :lol: Неее, шегувам се, сигурна съм, че ще се чувдстваш страхотно след репетиция. Целувки

*
« Отговор #21 -: Ноември 03, 2010, 10:36:21 am »
Мимооооооооо, като идвам във Варна може да ти поиграя малко, пък да видим колко ги разбираш ти хората :lol:
Кога ли ще е това идване обаче,дано можем да танцуваме още. :D
« Отговор #22 -: Ноември 03, 2010, 20:32:46 pm »
Ще можем, как няма да можем. Чувала съм, е магнитните наколенници вършат чудеса  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #23 -: Ноември 08, 2010, 15:10:36 pm »
Идва ми се във Варна, ама все нещо изниква. Ще видите като дойда и остана една седмица, ще се чудите какво да ме правите :D

*
« Отговор #24 -: Ноември 08, 2010, 15:12:48 pm »
Говорете в множествено число, ако обичате!  :lol:
« Отговор #25 -: Ноември 08, 2010, 19:43:36 pm »
Ами мисля да тръгнете да пълзите насам, че да пристигнете навреме за партито на едни важни персони  :lol: Все ще се намери място за една седмица в зоологическата градина, няма да се плашите  :lol:
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #26 -: Ноември 27, 2010, 20:36:56 pm »
За любителите на народните танци, във вторник в 19:00 мисля има концерт на ансамбъл "Теодосиеви"(дано съм запомнила името) в зала 1 на НДК. Входа е свободен. :)
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0